Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Maraş Caddesi kapanıyor mu?

Trabzon'da en büyük sorun haline gelen trafiğe yeni projeler mi geliyor?



Trabzon Belediyesi Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği yaparak şehir içi trafik sorununa çözüm arıyor Uzun sokaktan sonra Maraş caddesinin de trafiğe kapatılması gündemde Trabzon Belediyesi şehir için trafiğin çözümü ve rahatlaması için alternatif projeler arıyor. Bu amaçla Trabzon Belediyesi Şehir içi trafiğe çözüm bulmak için Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği yapacak. Trabzon Belediyesi Maraş caddesini tek yönlü olarak trafiğe kapatmak isterken konu ile ilgili Trabzon Emniyet Müdürlüğünden görüş sordu.


EMNÄ°YET: MARAÅž CADDESÄ° TRAFÄ°?E KAPATILSIN
Emniyet müdürlüğü konu ile ilgili olarak hazırladığı raporu Trabzon Belediyesine sunarken hazırlanan raporda Kent için ulaşımın düzenli hale gelmesi ve yaÅŸanan trafik kaosunu önlemek için MaraÅŸ caddesinin tek yönlü olarak trafiÄŸe kapatılmasının sorunun çözmeyeceÄŸi bildirildi. Emniyet Müdürlüğünün raporunda Yaz mevsiminde sabah saat 08.00 ile gece 20:00 arası kış mevsiminde ise sabah saat 08:00 ile akÅŸam 18:00 arası MaraÅŸ caddesinin trafiÄŸe tamamıyla kapatılmasının trafiÄŸi rahatlatacağı ve Trabzon trafiÄŸini iÅŸgal eden dolmuÅŸların Tanjant ve Sahil yolunu kullanacağı görüşü yer aldı.


TURÄ°ZM OLUMSUZ ETKÄ°LENÄ°YOR
?Trabzon da turist taşıyan yolcu otobüslerinin kent içerisinde park sorunu nedeniyle turistler kent merkezini gezemezken bu durum merkezde bulunan esnafı da mağdur ediyor. Uzunsokak'ı trafiğe kapatmakla sorun çözümlenmeye çalışılsa da bu durum çözüm için yeterli olmadı Trabzon Belediyesi Maraş Caddesini de araç trafiğine kapatarak çözüm yolu ararken konu ile ilgili çalışmaların bir süre daha devam edeceği öğrenildi.

Kaynak:

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.