Sosyal Medya

BÖLGEHABER

AÄŸlatan vedalaÅŸma

Son valiler kararnamesiyle Şanlıurfa?ya atanan Trabzon Valisi Nuri Okutan dün şehirden ayrıldı. Valilik önünde düzenlenen törende duygulu anlar yaşandı



TRABZON - Valiler kararnamesi ile Şanlıurfa?ya atanan Vali Nuri Okutan Trabzon Valiliği önünde düzenlenen törenle kent halkıyla vedalaştı.
Veda töreninde duygu yüklü bir konuşma yapan Vali Nuri Okutan, "Trabzon benim için gerçekten vazgeçilmez bir il haline geldi. Unutmayın ki artık sizin bir arkadaşınız, bir kardeşiniz ve bir eviniz de peygamber ocağı olan Şanlıurfa da var. Trabzon'dan çok güzel anılarla ayrılıyorum. Tüm Trabzon halkından hakkını helal etmesini diliyorum" dedi. Trabzon Valiliği önünde dün saat 15.00'da düzenlenen veda törenine Başsavcı Rıza Can, Emniyet Müdürü Feridun Boz, İl Jandarma Komutanı Albay Yüksel Sönmez, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Reisi Dursun Kaya Güleç, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Nuri Okutan eşi Demet Okutan ile birlikte daha sonra makam aracına binerek Trabzon Havalimanı'na hareket etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.