Sosyal Medya

GÃœNCEL

Alkışlar Tatvanlı baba için

Bitlis'in Tatvan ilçesinde 9 kız çocuğunu kendi imkânlarıyla üniversiteye gönderen Cemalettin İmamoğlu, Tatvan'da yılın babası seçildi.



Bitlis'in Tatvan ilçesinde 9 kız çocuğunu kendi imkânlarıyla üniversiteye gönderen Cemalettin İmamoğlu, Tatvan'da yılın babası seçildi.

Yapılan törene İlçe Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, daire amirleri ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Programda Tatvan Gençlik Kulübü üyeleri çeşitli müzik parçalarını seslendirirken, Sarıkum Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri kolbastı oyununu sergilediler.

Tatvanlı iş adamları Abdullah Çetin ve Cevdet Hırdar, yılın babası seçilen Cemalettin İmamoğlu'na hediye çeklerini vererek, bundan sonraki sıkıntılarında da yanlarında olacaklarını söylediler.

Tatvan Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Cemalettin İmamoğlu'nun örnek bir baba olduğunu, terzilik mesleği ile kazanmış olduğu kısıtlı bütçesine rağmen çocuklarından 4'ünü üniversitede, 5'ini de lise ve üniversiteye hazırladığını ifade etti. Güldibi, "Bu tür babalara toplum olarak hepimizin ihtiyacı var. Bu babanın eli öpülür, hatta ayaklarının altı öpülür. Aylardır tanıdığım bu baba bugüne kadar kimseden herhangi bir yardım talebinde bulunmamıştır. Ancak ben iş adamlarına seslenerek, böyle babalara destek olmaları çağrısında bulunuyorum, Babalar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Babalar gününü kutlama programı Tatvan Gençlik Kulübü üyelerinin kürtçe 'Canım Türkiyem' parçasını seslendirilmesi ile sona erdi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.