Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Trabzon Valisi Nuri Okutan'ın Veda Turları

Urfa'ya atanan Trabzon Valisi Nuri Okutan, veda turlarına başladı.



Vali Okutan ilk olarak Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Rıza Can'ı makamında ziyaret ederken sırasıyla, Adalet Komisyonu Başkanı Dursun Kaya Güleç, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Nakittin Buğday, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Uzunçakmak, Baro Başkanı Mehmet Şentürk, Emniyet Müdürü Feridun Boz'u ziyaret ederek bir süre görüştü.

 Vali Okutan, ziyaretleri sırasında Trabzon'da çok güzel günlerinin olduÄŸunu belirterek, güzel anılarla ayrılacağını söyledi. Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Rıza Can, kendisini daha önce Urfa'da görev yaptığını belirterek Urfa'nın Türkiye?nin önemli kentlerinden biri olduÄŸunu kaydetti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ise Vali Nuri Okutan'ın üniversiteye olan ilgi ve desteklerini hiç bir zaman esirgemediğini belirterek yeni görevinde başarılar diledi. Vali Okutan'da bazı projelerin hayata geçirme noktasında üniversite ile birlikte hareket ettiklerini ifade ederek, güzel çalışmalar yaptıklarını anlattı.

Konuşmaların ardından Rektör İbrahim Özen, Vali Okutan'a plaket takdim etti. Öte yandan Vali Okutan'ın gelecek hafta başında Trabzon'dan ayrılması bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.