Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Kolbastı okulun çivisini çaktı

Trabzon Korosu kolbastı ile geçen hafta en fazla oyu alan ikinci ekip olurken büyük ödül



Shov TV'de yayınlanan "Korolar Çarpışıyor" yarışmasında Trabzon Korosu kolbastı ile geçen hafta en fazla oyu alan ikinci ekip olurken büyük ödül 'okul' için bugün bir kez daha sahne alıyor

TRABZON - Korolar okul için çarpışıyor. Shov TV'de yayınlanan ve Türkiye'yi ekran başına bağlayan "Korolor Çarpışıyor" yarışmasında finale doğru heyecan dorukta. Geçen hafta dört grubun yarıştığı program sonunda Ferdi Tayfur'un öncülük ettiği Adana Korosu elenerek yarışmaya veda etti. Yarışmanın birincisi son iki haftanın galibi Kutsi'nin önderliğindeki Malatya Korosu olurken, SMS gelmemesinden yakınan Trabzon Korosu kolbastı ile ikinciliği elde etti.
SMS ÇA?RISI YANKI BULDU
Öykü ve Berk Gürman kardeşlerin yönetimindeki Trabzon Korosu sahne performansıyla büyük alkış alırken son günlerin moda oyunu kolbastı şovuyla da hayranlık uyandırdı. Hafta içi Trabzon gezilerinde gelen SMS'lerin az olduğundan yakınan Trabzonlu Öykü - Berk'in çağrısı yankı buldu ve programda Trabzon Korosu uzun bir aradan sonra oy patlaması yaşadı.
HER ŞEY OKUL İÇİN
Malatya ve Mardin korosuyla birlikte son 3 koro arasına giren Trabzon Korosu'nun tek hedefi, programın büyük ödülü olan okul yapımına öncülük etmek. Mütevazı tavırlarıyla dikkat çeken ve Trabzon'un tanıtımına büyük katkı sağlayan koro elemanları, tüm Karadenizlileri bir kez daha bu anlamlı desteğe davet ettiler. Öykü ve Berk kardeşler de tüm Karadenizlileri 2950'ye mesaj gönderip Trabzon Korosu'na destek olmaya çağırdı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.