Sosyal Medya

GÃœNCEL

Ufolar ve MÄ°T

70'li yılların efsane yazarı Erich Von Daniken, İstanbul'daki UFO Kongresi'ne katıldı ve 20 yıl sonra uzaylıların dünyaya geleceklerini müjdeledi.



70'li yılların efsane yazarı Erich Von Daniken, İstanbul'daki UFO Kongresi'ne katıldı ve 20 yıl sonra uzaylıların dünyaya geleceklerini müjdeledi. "Bize mi benzeyecekler?" sorusuna da "Belki uçan fil bile olabilirler" cevabını verdi. Kongreye büyük bir hevesle gelen UFO meraklıları ise konu çok açmayınca kendilerini uykuya verdi!

İstanbul dün tüm dünyadan gelen UFO meraklılarını ağırladı. Dünya Ticaret Merkezi'nde yapılan Siriüs UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'nin düzenlediği 4. Uluslararası "UFO ve Yeniçağ" Kongresi'ne 'uzaylılar ve UFO'konularında çalışmalarıyla tanınan dünyaca ünlü konuklar katıldı. Bunlardan biri 1970'lerde 'Tanrıların Arabaları'kitabıyla büyük bir fırtına estiren Erich Von Daniken'di. Kitaplarında 'Dünya dışı varlıklar'ın olduğunu ve bir zamanlar dünyamıza indiklerini kanıtlamaya çalışan Daniken, dünkü kongrede de uzaylılara inanlara bir müjde verdi: "Uzaylılar 20 yıl içinde gelecekler!"

"Ben hiç UFO görmedim"

Daniken bu tahminini arkeolojik incelemelerine ve Maya takvimine dayandırdı: "Ben hayatımda hiç UFO görmedim ama arkeolojik geçmişimizle ilgileniyorum. Orta Amerika'daki eski bir kültür olan Maya figürlerini taradım ve tüm metinleri okudum. Maya takvimine göre 21 Aralık 2012'de gelecekler. Ama bana göre uzaylılar 20 yıl içinde dünyaya inecek. Bu tarihten birkaç yıl önce veya sonra olabilir. Kendilerini bizlere açık açık gösterecekler."

Uzaylılar arkadaş canlısı

"Uzaylılar geçmişte insanların öğretmenleriydi. Bize medeniyeti öğrettiler. Arkadaş canlısı bu varlıkların araçları olan UFO'ların benzerlerini Amerikalılar yaptı. UFO'ların olmadığına inanan bilim adamları tutucular. İnsanlara benzeyen uzaylılar için ışık hızından daha hızlı olarak hareket etmeleri mümkün. Benim bu konuda benim " Pan-Spermia " isimli bir teorim de var. Normalde herhangi bir madde ışık hızına vardığında enerjiye dönüşür ancak UFO'ların teknolojisi sayesinde uzaylılar rahatlıkla ışık hızına çıkıp seyahat edebiliyorlar."

Kafa, göğüs ve bacakları var
"Teoriye göre bizimle aynı biçimde olmayacaklar. Dünya dışı varlıklar enerjinin bir formu, belki uçan fil bile olabilir. Ancak başka bir teoriye göre bize benzeyen birçok dünya dışı varlık bulabiliriz. İnsan benzeri tipler. Büyük gözleri ve birçok parmakları olmayacak belki, ama bir kafaları, göğüsleri ve bacakları var."

Uzay kovboyları değiller
"Bence dünya dışı varlıklar bize dostça davranacak yardım edecekler. Geçmişte onlar insanlığa öğretmen gibi davrandılar. Bunları uzay kovboyları gibi de düşünmeyin ama onlardan bir şeyler öğreneceğiz."

ABD'Lİ CERRAH ROGER LEIR: 'Ben 14 kişiden, 15 uzaylı çipi çıkardım'
Kendini uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia edenlere ve uzaylı çiplerine adayan, Californialı ayak hastalıkları uzmanı ve cerrah Dr. Roger K. Leir da dünkü kongrenin konukları arasındaydı. Bugüne kadar uzaylıların kaçırıp alıkoyduğu 14 denekten 15 adet çip çıkardığını iddia eden Leir, ilk çipi 1991 yılında çıkardığını söyledi: "Nasıl ki biz insanlar bazen bilimsel amaçlı olarak örneğin bir memelinin vücuduna çip yerleştirip onun yaşam tarzını, yemek yeme alışkanlıklarını, nerede ve nasıl yaşadığını ya da vücut ısısı gibi bilimsel verileri araştırıyorsak uzaylılar da bize aynı şeyi yapıyorlar. NASA uzaya gidecek astronotların vücuduna onların bedensel harmonilerini takip edebilmeleri için çip yerleştirir. Uzaylılar da çok uzaklardan geldikleri için bugüne kadar milyonlarca insanla temas kurdular, ameliyat ettiler ve geldikleri yerlerde takip edebilmek için çip yerleştirdiler. Ben ilk kez 1991 yılında insan vücudundan çip çıkardım. Daha sonrasında ise onlarca insandan uzaylı çipleri çıkardım. Daha önce 3 kez UFO gördüm. Bence UFO'lar birbiriyle bağlantılı sebepler doğrultusunda geliyorlar. "

SIRIUS UFO MERKEZİ BAŞKANI AKDO?AN: MİT'te UFO masası var
dosyaları açıklasınlar
Kongreyİ düzenleyen Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan da bir konuşma yaptı. Özellikle UFO'ların özellikle 1. ve 2. Dünya savaşları sırasında savaş uçağı pilotlarınca çok gözlemlendiğini ve Adolf Hitler'in bile bu konuda araştırma yapmaları için bilim adamlarını görevlendirdiğini anlatan Akdoğan, "Daha önce İngiliz, İsveç ve Meksika ellerindeki UFO dosyalarını açıkladılar. Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve MİT'te de açıklanmayan UFO masası var. Ellerindeki bilgileri açıklamaları lazım" dedi. Kur'an-ı Kerim'de de evrende başka varlıklar olduğuna dair birçok ifadenin yer aldığını ileri süren Akdoğan şu çarpıcı iddialarda bulundu: "Birçok yerde amatörce çekilen UFO görüntüleri bize ulaştırıldı. Kumburgaz'da bu yıl çekilen görüntülerde UFO içinde siluetler fark ediliyor."


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.