Sosyal Medya

GÃœNCEL

Yeni Osmaniye Valisi Cerrah Atamayı Değerlendirdi

Tayin haberini İspanya'da aldığı söyleyen Cerrah, "Bugüne kadar çok iyi günler geçirdik güzel görevler yaptık, güzel bir son oldu. Çok mutluyum. Ailemle birlikte çok mutluyum" dedi



Osmaniye Valisi olan Celalettin Cerrah, saat 16.20'de İspanya'dan İstanbul'a döndü. Cerrah'ı Atatürk Havalimanı'nda eski çalışma arkadaşları karşıladı. Tayin haberini İspanya'da aldığı söyleyen Cerrah, "Bugüne kadar çok iyi günler geçirdik güzel görevler yaptık, güzel bir son oldu. Çok mutluyum. Ailemle birlikte çok mutluyum" dedi.

Tenzil-i rutbe iddilarını cevaplandıran Cerrah, "Valilik çok şerefli bir makamdır. Çok güzel bir değerlendirmedir, büyüklerimin beni böyle bir görevle görevlendirmesi çok mutluluk verici" diye konuştu

Cerrah, Münevver Karabulut cinayeti ile ilgili olarak ise, "O konuda bir yorum yapmıyorum. Arkadaşlarımız çalışıyor. Hiç merak etmeyin" ifadesini kullandı. "Polislikten kopmanın üzüntüsünü yaşıyorum ancak vali olmanın büyük onurunu yaşıyorum" diyen Cerrah, "Büyüklerimizin takdirinden çok mutluluk duydum" diye konuştu.

Yerine gelecek emniyet müdürü için önerileri sorulan Cerrah, "Ben ve teşkilatım İstanbul halkının güvenliği için 24 saat çalıştık. Görevimizi çok iyi yaptık. Geldiğimizde kapkaç gasp olayları gündemdeyken bunlar ortadan kalktı. Takdiri İstanbul halkına bırakıyorum. Bir Cerrah'ın gitmesi hiçbirşeyi değiştirmez" yanıtını verdi. (internethaber)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.