Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Karneye kitap,Okul Birincilerine NUTUK

İş Bankası Of Şubesi 1000 adet kitap dağıttı. Karne alan İlköğretim öğrencilerine yönelik kampanya ülke genelinde yapıldığı açıklandı.



Harun YILMAZ

İş Bankası Of Şubesi 1000 adet kitap dağıttı.

Karne alan İlköğretim öğrencilerine yönelik kampanya ülke genelinde yapıldığı açıklandı.

Of ilçesi bu paydan 1000 adet aldı.

Of Şubesinin önünde kurulan bankta öğrenciler kitapları almak için önce evlerine sonra bankanın önüne kitap almaya gittiler. Karnesini gösteren ilköğretim öğrencilerine kitap verilerek karnelerine iş bankası damgası vuruldu.

 

 

Her yıl düzenli olarak ilköğretim okulu birincilerine kitap hediye etme geleneğini sürdüren Of Ziraat Odası Başkanlığı bu yıl da 78 öğrenciye Nutuk hediye etti.

Ziraat Odası Konferans Salonunda gerçekleşen törene ?8 Şubat İÖO, Mikdat Sarıalioğlu İÖO ve Şehit Öğretmen Ali Bulut İÖO öğrenci ve Okul yetkilileri hazır bulundu.

Öğrencilere kısa bir konuÅŸma yapan Ziraat Odası BaÅŸkanı Mehmet Yüksel, Öğrencilere baÅŸarı dileyerek baÅŸladı. Yüksel, Atatürk?ün bu önemli eserinin anlamlı olduÄŸunun da altını çizerek sizler çok daha iyilerine layıksınız dedi. Öğrencilere kitapları Of Tarım Ä°lçe Müdürü Hüseyin KeleÅŸ,  Of Ziraat Odası BaÅŸkanı Mehmet Yüksel, Mikdat  SarıalioÄŸlu Ä°lköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Zafer Demir, 28 Åžubat Ä°lköğretim Okulu Müdür Yardımcısı YaÅŸar OsmanoÄŸlu ve Gazeteci Harun Yılmaz verdiler.

Toplu çekilen hatıra fotoğrafı ardından Ziraat Odası Başkanlığı tarafından öğrenci ve konuklara pasta ve meyve suyu ikram ed

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.