Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Hasan Karal Olmasa HemÅŸin'e hizmet gelmez

Hemşin'e Çay Fabrikası için elinden geleni yapan il başkanı Hasan Karal Şimdide Çayeli,Senoz üzeri Aşııklar,Sefalı yolunu Hemşine bağlayacak.



Hemşin'e Çay Fabrikası için elinden geleni yapan il başkanı Hasan Karal Şimdide Çayeli,Senoz üzeri Aşııklar,Sefalı yolunu Hemşine bağlayacak çalışmları olduğunu köyleri ziyaretinde dile getirdi.Hasan KARAL olmasaydı Hemşin Hizmet alırmıydı Hemşin acaba dmekten geri alamiyorum kendimi.

Size Konu ile ilgili haberi Hemşinlilerin yanısıra Aşıklar köyünden ve Sefalıdan yaşayan insanlarında yıllarca bekledikleri bu yolu Karayolları kapsamına alınması her iki ilçe ve köylerde bulunan halklar tarafından ilgi ile karşılandı.

AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Çayeli-Hemşin yolunda incelemelerde bulunarak, vatandaşların yol ile ilgili şikayet ve isteklerini dinledi.

Karal, daha sonra yaptığı açıklamada, Çayeli-Aşıklar-Sefalı-Erenler-Hemşin güzergahını kapsayan bağlantı yolunun çok önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:
''Çayeli-Hemşin bağlantı yolunun kara yolları ağına alınması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yolun daha nizami bir şekilde kullanıma açılması konusunda Karayolları ve yetkili arkadaşlarımızla beraber istişare toplantısı yaptık. Bağlantı yolunun hizmete açılması ile beraber bu bölgedeki insanlarımız çok büyük bir yükten kurtulmuş olacaklar. Bu konuda yetkililerle beraber yapacağımız görüşme neticesinde gerekli yerlerle irtibata geçerek bu çalışmalarımızı neticelendirmeyi planlıyoruz.''

İşlerin projelendirilmesinden çok takibinin önemli olduğunu ifade eden Karal, ''İşini çok iyi takip eden, Ankara'da işleri daha çok takip edebilen kişiler illerine daha çok hizmet alıyor. Biz de kadromuz ve ekibimizle beraber Ankara'dan daha fazla hizmet koparmak için gece gündüz işlerin takipçisi olacağız'' diye konuştu

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.