Sosyal Medya

SPOR

Onursal Başkan YILMAZ'dan ÇOK ŞAŞIRDIM

Trabzonspor Onursal Başkanı M.Ali Yılmaz, Şener?in kongre karanını değerlendirdi



YILMAZ; "Kongre kararı alınmasına ben de şaşırdım. Kongre dönemi ters bir dönemde oldu. Ben de buna çok üzüldüm. Ama Sadri Şener ve Hayrettin Hacısalihoğlu'nun ayrılmaya niyeti yok gibi görünüyor. Bu kongrede tazeleme yapmak istiyorlar gibi geldi bana. Yönetim kurulu üyelerini değiştirip yola devam etmek gibi bir imaj aldım. İşleri aksatmadan yürütüyorlar"


GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALAR
Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, kongre kararı alınmasına şaşırdığını belirterek, ters bir zamana rastladığını söyledi. Yılmaz, Trabzonspor'a siyaseti bulaştırmanın çok üzücü olduğunu belirtti. Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz kongre kararı alan Sadri Şener ve ekibiyle görüşmediğini belirterek, "Benim için ani bir karar oldu. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın atanmasına bir tepki olarak geliyor bana. Samet hocanın tekrar Trabzon'a dönmesi zor bir işti zaten buda gerçekleşmedi" dedi.
TAVIR ORTAYA KOYULMALI
?Olağanüstü Kongre Kararı alan heyetin tam net olarak yapılacak olan kongrede aday olup olmayacakları yönünde net bir açıklama yapmaları halinde diğer arkadaşların tavırlarını ortaya koyabileceğini belirten Mehmet Ali Yılmaz, "Sadri Şener ve ekibi aday olup-olmayacakları yönünde net tavır ortaya koymadıkları için hadise sessiz gidiyor. Yoksa net bir açıklama olur ise herkes tavrını belirler kanaatindeyim."
BÄ°RÄ°LERÄ°NÄ°N ADAMI OLMAYACAKSIN
?Birilerinin adamı olarak yönetimlere girmek her zaman Trabzonspor'a zarar vermiştir. Bu Trabzonspor'un aleyhine olan en büyük olaydır. Birilerin adamı olarak yönetimlere girme alışkanlığının olması Trabzonspor'a sürekli zarar vermiştir. Yönetim kurulları rahat olmamıştır. Yönetim içinde alınan kararların hemen dışarıda tartışılması Trabzonspor fayda sağlamamıştır. Uzun yıllardır da bu böyle devam ediyor. Bunu çözdüğümüz zaman Trabzonspor her yıl şampiyon olur."
DÜŞMESİNE ASLA İZİN VERMEYİZ
?Trabzonspor'a yeniden başkan olup olmayacağımız arkadaşların hevesine bağlı. Trabzonspor'u yere düşmesine izin vermeyeceğimizi her zaman söyledik. Trabzonspor büyük doğmuştur. Büyük devam edecektir. Yalnız bunu siyasallaştırmak çok üzücü. Özerk Türkiye Futbol Federasyonunu (TFF) kuran bakan benim. Siyasetin kulüplere karışmasını istemediğimden böyle bir atılım, reform yapmıştık. Trabzonspor bizim ortak paydamız. Hangi partiye mensup olursak olalım hepimizin sevgisidir. Trabzonspor. Bunu siyasallaştırmak abestir. Arkadaşlarımı sürekli ikaz etim ama görüyorum ki hale bunlar yaşanıyor. Trabzonspor'da öne geçmek isteniyor."
KARDEÅžLÄ°K VE SAMÄ°MÄ°YET OLMALI
?Trabzonspor'da kardeşliği, samimiyeti barışa çevirirsek Trabzonspor'a gelecek olan teknik adamların da işi kolaylaşır. Teknik direktör olarak Trabzon'da çok evlatlarımız var. Arkalarında destek görürlerse onlar da çok rahat görev yapabilirler. Başarıya da ulaşırız. Ama bugünkü şartlarda yerli bir çalıştırıcının görev alması çok zor. Kamuoyu daha profesyonelce düşünebilirse yerli hocalarımızdan biri takımın başına geçerse başarılı olur. Bir teknik adam huzursuz olur ise kim gelir ise gelsin başarılı olması beklenemez" dedi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.