Sosyal Medya

GÃœNCEL

Kocasını izdivaçta görünce...

Televizyondaki izdivaç programları önümüze komik olaylar sermeye devam ediyor.



 Rizeli Fatma Alkan kocası Ä°hsan Bey'i bir evlilik programının canlı yayınında kendisine eÅŸ ararken görünce sinir krizleri geçirerek mahkemeye koÅŸtu. Ä°hsan Bey ise kanal kanal eÅŸ aradı. Ãœstelik boÅŸanmak için karısı mahkemeye baÅŸvurduÄŸunda, oldukça ilginç bir savunmada bulundu.

Rize'de yaşayan Fatma Alkan Kocası İhsan Alkan'ı kanal kanal gezip evlenme programlarına çıkarak kendine eş aradığını görünce şok geçirdi.Mahkemeye boşanmak için başvuran mal paylaşımı ve aylık 500 TL nafaka talebinde bulundu.

İhsan kalkan ise mahkemeye sunduğu savunmasında karısı Fatma Alkan ile aralarında şiddetli geçimsizlik bulunduğunu ve eşi Fatma hanımın aşırı derecede dırdırcı, küfürbaz olduğunu beyan etti. Karısının bir kavga sırasında kendisini "Bu yaştan sonra seni kim alır" diyerek aşağıladığını kendisinin de bunun aksini ispat etmek için evlilik programlarına çıktığını anlattı.

İhsan Alkan izdivaç programlarında " Sülbiye, Nadide ve Ayşe Hanım adlarında koca arayan kadınlarla görüştüğünü" beyan ederek amacının evlenmek değil karısına bu yaştan sonra onu da alacak insanların olduğunu ispatlamak olduğunu söyledi.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.