Sosyal Medya

GÃœNCEL

SÄ°VÄ°L TOPLUM KURULUÅžLARINDAN ZÄ°YARET

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçede görev yapan Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini kabul etti. Başkan Uzun: Yerel yönetimler, herkese eşit mesafede olmalı..



SÄ°VÄ°L TOPLUM KURULUÅžLARINDAN ZÄ°YARET?

Beylikdüzü Belediye BaÅŸkanı Yusuf Uzun, ilçede görev yapan Sivil Toplum KuruluÅŸlarının temsilcilerini  kabul etti.

Başkan Uzun: ?Yerel yönetimler, herkese eşit mesafede olmalı??

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini makamında kabul ederek, kentle ilgili istek, öneri ve görüşlerini dinledi.

Yerel yönetimlerin toplumun her kesimine eşit mesafede olması gerektiğini ifade eden Başkan Uzun, ?Hızla gelişen ve bu gelişime paralel olarak nüfusu da hızla artan bir ilçe Beylikdüzü. Bu gelişim sürecinde, ilçemizde yaşayan herkesin, her kesimin görüşlerine, önerilerine, çabasına ihtiyaç var. Katılımcı demokrasi anlayışını benimseyen bir yerel yönetim olarak, ilçemize katkıda bulunmak isteyen sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde çalışacağız. Ortak hareket noktamız, ilçemize insanımıza fayda sağlamak? dedi.

Geçtiğimiz Hafta Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan Nurettin TURAN ve Yönetim Kurulu heyetide Ziyarette bulunmuştu.

 

Beylikdüzü halkına en iyi hizmeti sunmanın çabası içinde olduklarını kaydeden Başkan Uzun, vatandaşlardan gelen öneri ve isteklerin bu doğrultuda değerlendirildiğini belirtti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.