Sosyal Medya

SPOR

Şadi Bizim değerimizdir ona sahip çıkalım

Futbolu bıraktıktan sonra memleketim Rize'de yaşamayı düşünüyorum. Orada insanlar her zaman birbirine yardımcı olur.



Fatih Sultan Kar
 
Hey yazıyor, söylüyoruz. Rizespor özünden uzaklaşıyor. Kendi değerlerine sahipçıkmıyor. Ha Rizespor içinde var olan değerlerimize Bizler ne kadar sahip çıkıyoruz. Bir Şadi portresi var önümüzde ..15 yaşında futbola Kalkanderespor?da başladı. Çayspor'daki ilk sezonumda 16 yaşındaydı ve 68 gol kaydetti. İkinci sezonunda 30 maçta 130 gol attı ve takım namağlup şampiyon olarak 3. Lig'e çıktı. 17 yaşında amatör kümede bir sezonda 130 gol atarak Guiness Rekorlar Kitabı'na girdi ve 5 bin dolar ödül kazandı. Fenerbahçe kendisini istedi, tercihi Rizespor oldu. Rizespor'dan Şanlıurfaspor'a kiralık gitti. Çok iyi bir sezon geçirdi ve 21 gol attı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kırşehirspor, Diyarbakırspor ve Orduspor takımlarında ilimizi başarı ile temsil etti.
 
Şadi Çolak : Rize cennet gibi bir yer
Onunla yapılan bir röportajda Rize sevgisini Şöyle anlatıyor: Futbolu bıraktıktan sonra memleketim Rize'de yaşamayı düşünüyorum. Orada insanlar her zaman birbirine yardımcı olur. Yani bir samimiyet vardır. Zaten Rize cennet gibi bir yer. Masmavi deniz, yemyeşil dağlar.
 
Şimdilerde Şadi üzgün. Çok değer verdiği ve onları temsil etmenin gururunu yaşadığı insanların arasından yapılan bazı tezahüratları hiç mi hiç hak etmediğini düşünüyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.