Sosyal Medya

DoÄŸa severler Ayder'de buluÅŸtu

Doğaseverler Çamlıhemşin İlçesine bağlı Avusor-Huser güzergâhından Ayder'de buluştu.



Haber53 / Sabri Aslışen'in haberi...

Doğaseverler Çamlıhemşin İlçesine bağlı Avusor-Huser güzergâhından Ayder'de buluştu.
     DoÄŸu Karadeniz DoÄŸa Sporları Kulübü DOKADAK ve Trabzon'un saygın uruluÅŸlarından olan Trabzon Teniz DaÄŸcılık Kulübü TEDAK Kulübü ile apılan ortak faaliyet kapsamında yapılan etkinliÄŸe, yoÄŸun yaÄŸmura raÄŸmen 70'i aÅŸkın DoÄŸasever katıldı.
     Trabzon ve Rize illerinin yanı sıra Çayeli, Pazar, ÇamlıhemÅŸin, Arhavi, Hopa ilçeleriyle KemalpaÅŸa beldesinden gelen 70'i aÅŸkın doÄŸasever, yoÄŸun yağışa raÄŸmen ÇamlıhemÅŸin ilçesine baÄŸlı Avusor-Huser ve Ayder yaylası güzergâhında yaklaşık olarak 6 saate yakın yürüyüş yaptı.
     DoÄŸaseverler, güzergâh boyunca yaÄŸmur ormanlarının içinde zorlu parkurlarda yol alıp, hafta sonunu vahÅŸi doÄŸanın içinde geçirmiÅŸ oldu.
     Kulübün DaÄŸcılıktan Sorumlu BaÅŸkanı Muhammet Önçırak önderliÄŸinde gerçekleÅŸtirilen etkinlikten dolayı son derece keyif alan DoÄŸaseverler, etkinliÄŸe emeÄŸi geçen DOKADAK ve Trabzon'dan gelen TEDAK yöneticilerine teÅŸekkür ettiler.
     Öte yandan DOKADAK Kulübü yapılan açıklamada, doÄŸaseverlere yönelik etkinliklere devam edileceÄŸini belirtilerek,31 Mayıs 2009 günü Borçka Karagöl'e yapılacak etkinliÄŸe herkesin davetli olduÄŸu ifade edildi.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.