Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Ayder'in sorunları ele alındı

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki önemli turizm merkezlerinden Ayder Yaylası'nda, ''Ayder'in Sorunları'' konulu toplantı yapıldı.



Bülent İsmailoğlu'nun haberi...

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki önemli turizm merkezlerinden Ayder Yaylası'nda, ''Ayder'in Sorunları'' konulu toplantı yapıldı. W
     Ayder Yaylası'ndaki bir otelde, ÇamlıhemÅŸin Ayder Çevre ve Turizm DerneÄŸi'nce düzenlenen toplantıya, Rize Valisi Zekeriya Åžarbak, Ä°l Özel Ä°dare Genel Sekreteri Sultan Yılmaz, Ä°l Kültür ve Turizm Müdürü Ä°smail HocaoÄŸlu, Ä°l Çevre ve Orman Müdürü Sabit Kandemir, ÇamlıhemÅŸin Kaymakamı Ä°smail Çiçek, ilçenin belediye baÅŸkanı Ä°dris Lütfü Melek ve Ayder esnafı ile vatandaÅŸlar katıldı.
     Toplantıda, ÇamlıhemÅŸin ve Ayder'deki çöp, altyapı, kanalizasyon,piknik ile kamp alanlarının belirlenmesi, trafik, su ve ışıklandırma gibi sorunların çözümü görüşüldü.
     Ayder esnafı, toplantıda, Ayder'de sürekli bir itfaiye aracının bulunmasını ve yıl boyunca doktor ve ambulans olan bir saÄŸlık ocağı talep etti. Bazı vatandaÅŸlar da köylerindeki SÄ°T alanlarından dolayı inÅŸaat yapamadıklarını ifade ederek, bu soruna çözüm bulunmasını istedi.
     Toplantıyı düzenleyen derneÄŸin baÅŸkanı Ömer Altun da Ayder'e gelen turisti iyi karşılayabilmeleri için bazı eksikliklerin bulunduÄŸunu ifade ederek, bunların giderilmesi gerektiÄŸini söyledi.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.