Sosyal Medya

KÃœLTÃœR&SANAT

Bölgede 19 Mayıs Bayram Neşeli geçti

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Bölgede de törenlerle kutlandı.



Ulu Önder Atatürk'ün tüm gençliğe ve ulusumuza armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Trabzon'da törenlerle kutlandı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene katılan Vali Nuri Okutan, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Alay Komutanı Albay Yüksel Sönmez, KTÜ Rektörü İbrahim Özen, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Sırrı Furkan Eren ile diğer yetkililer Atatürk Anıtı'na çelenk koydular. Tören H. Avni Aker Stadı'nda düzenlenen programla devam etti.

Rize`de 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk`ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, Rize?de düzenlenen törenlerle kutlandı.

19/05/2009

Rize Atatürk stadyumu?nda gerçekleştirilen kutlamalara Rize Valisi Zekeriya Şarbak, Garnizon Komutanı Albay Erol Çelik, Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü F. Rasim Çelik?in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Resmi geçit töreni ve öğrencilerin hazırladığı gösterilerle devam eden kutlamalar sırasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo takımı gösteri düzenledi. Dövüş tekniklerini sergileyen kız ve erkek sporcuların gösterisi beğeni topladı. Gösteriler sırasında yere çöken sekiz kişinin üzerinden ters takla ile atlayan bir erkek sporcu ise izleyenlerden büyük alkış aldı.

 

 


 

 

 


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.