Sosyal Medya

GÃœNCEL

ŞİŞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATA?INDA, SARIGÜL SEÇİM TURUNDA

Şişli Belediyesindeki tüm hesaplara devlet el koydu ama Mustafa Sarıgül, DSPli belediye başkanı Ali Bektaşın davetlisi olarak gittiği Zonguldakın Kozlu ilçesinde devşirilmiş bir kalabalık önüne çıktı.



Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül haciz çemberindeki belediyesinin 700 trilyonluk borcuna aldırış etmeden yine yurt turlarına başladı.

MERCEK TV/İSTANBUL-ÖZEL

Kozlu Meydanı?nda toplanan kalabalığa hitap eden Mustafa Sarıgül, 700 trilyonluk borcu bulunan belediyesinin durumuna bakmadan ülkede iÅŸsizlik ve yoksulluÄŸun arttığını söyledi.

 

 

Belediyesi içinde olup bitenleri bir kenara koyan Sarıgül, hükümetin sorunları çözmede yetersiz kaldığını belirterek ?Bir evde aile reisi evine ekmek götüremiyorsa o ülkede toplum mutsuzdur? dedi.

 

Zonguldak?ın ?emeğin başkenti? olduğunu söyleyen Sarıgül, ?ülkemizde her türlü zenginlik var. Kömür var, demir var, su var hatta geleceğin madeni olarak gösterilen bor rezervlerinin büyük bir kısmı ülkemizde bulunuyor. Bu kadar doğal zenginliğe rağmen giderek yoksullaşıyoruz. İşçimiz, emekçimiz kan ağlıyor? diye konuştu.

 

 

Kendi belediyesinde çalışan müdür ve danışmanların rezidanslarda mülk sahibi olduğunu unutan Sarıgül, Türkiyede siyasi parti genel başkanlarının içi sevgisiz ve bilgisizlikle dolu şatolarda oturduğunu söylerken hayli komikti.

 

Konuşmasını başına madenci şapkası takarak gerçekleştiren Mustafa Sarıgül?e Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından bölgenin simgesi olan madenci heykeli armağan edildi.


  Editör :  Yakup GÃœR

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.