Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Engel olmayın

Of Engelli ve Engelli Aileler Kültür ve Dayanışma Derneği, kurulur kurulmaz etkinliklere başladı.



Harun YILMAZ

Of Hacı Mehmet Bahattin Endüstri Meslek Lisesi Salonunda gerçekleştirilen Başrolleri rehabilitasyon merkezlerinde eğitilmiş Engelli çocuklar tarafından oynanan onlarca oyun, gösteri ve müzik konserleri izleyicilerden tam not aldı.

Engelliler tarafından özellikle anneler günü dolayısıyla okunan şiirler salondakilere duygulu anlar yaşattı. Üsküdar?a giderken adlıda bir yağmur, Sıra geceleri, Kırmızı başlıklı kız, Kına gecesi, şiir okuma, kolbastı, horon ve karate gösterimi yapıldı. Gecenin sonlarına doğru Trabzon?dan getirilen görme engelli sanatçı İkram Şentürk ile Cengiz Akyüz birlikte akabinde Seyfettin Çakıral ve Cengiz Selimoğlu, Turan Topçuoğlu kemençesi eşliğinde konser vererek salondakileri coşturdular.

İnsanların eğitilmesi halinde engellerin ortadan kalktığının açık göstergesi olan bu etkinliği engelli ailelerin yanı sıra yüzlerce insan izledi.

Katkılarından dolayı Of Belediye başkan yardımcısı Tahir Hacıahmetoğlu ve sanatçı Seyfettin Çakıral?a plaket verildi.

Of Belediye başkan Yardımcısı Tahir Hacıahmetoğlu, Of Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, engelli aile yakınları ve yüzlerce vatandaş katıldı.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.