Sosyal Medya

POLİTİKA

SARIGÜL, DSP'YE ADAY OLMAYACA?INI AÇIKLADI

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, DSP?nin 17 Mayıs?da yapılacak olağanüstü kurultayında genel başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.



DSP"li Sarıgül, düzenlediği basın toplantısında, DSP"de kurultay öncesi yaşanan gelişmleri değerlendirdi. Sarıgül, yaklaşan kurultayda aday olmayacağını belirtti. DSP Genel Başkanlığı için hiçbir talebinin olmadığını vurgulayan Sarıgül, böyle bir yarış içinde olmayı doğru ve etik bulmadığını dile getirdi. Türkiye"nin muhalefet aramadığını, yeni bir başbakan aradığını söyleyen Mustafa Sarıgül, ?Halkımız sosyal demokratları birarada görmek istiyor. Bizim temel hedefimiz toplumun her kesimini kucaklayan, herkesin sahiplendiği büyük bir birlikteliği sağlamaktır. Ülkemizin kucaklaşmaya, bütünleşmeye ihtiyacı var. Toplumu bölmeyecek, ortak değerlerimiz etrafında birleşecek yepyeni, büyük bir harekete ihtiyaç var. Bunu başarabiliriz, başaracağız? dedi.

 
Sarıgül, bir gazetecinin, ?DSP"nin 17 Mayıs"ta gerçekleşecek kurultayında birini destekleyecek misiniz?? sorusuna, ?Enerjimizi parti için mücadeleye değil, Türkiye"ye harcamalıyız. Benim şahsen DSP"nin iç işlerine karışmam siyasi açıdan hiç etik değil? yanıtını verdi. (ANKA)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.