Sosyal Medya

SPOR

İyiderespor çalışmalara başladı

Rize ilini 3.lig terfi maçlarında temsıl eden ve yarı finale kalan iyiderespor verilen dört günlük istirahatten sonra kendi tesislerinde ara vermeden idmanlarına başladı.



Ä°YÄ°DERESPOR ARA VERMEDEN Ä°DMANLARA BAÅžLADI

Rize ilini 3.lig terfi maçlarında temsıl eden ve yarı finale kalan iyiderespor verilen dört günlük istirahatten sonra kendi tesislerinde ara vermeden idmanlarına baÅŸladı.Ä°dman esnasında takımın oldukça neÅŸeli ve istekli olması dikkatleri çekti. 

Ä°dman sonrası basına açıklama yapan iyiderespor antrönörü Ayhan Tarakçı, zorlu geçen 3 müsabakadan sonra üçgünlük bir aradan sonra takım halinde idmanlara baÅŸladığını ifade ederek "Takımızda hafif sakatlıkları bulunan arkadaÅŸlarımız saglık ekıbımız tarafından kontrol altında çalışmalara katılıyorlar. Ciddi bir sakatlıgımız bulunmamakta.Takımın moralli ve istekli olması bizide sevndırıyor aynı ciddiyetle idmanlarımıza devam edip maçlarımız bekliyoruz. 

İdmanı yönetimle beraber seyreden başkan saffet mete ise:

Üç günlük bir aradan sonra çalışmalarımıza başladık.hakıkaten 5 gunde üç maç yapıp bir tanesıde 120 dak. Futbolcu kardeşlerımız buyuk bir başarıya imza attılar. Bugun idmanlara başladık. Sizlerinde gördügü gibi takımda moraller üst düzeyde.bızlerde yönetim olarak hep yanlarındaydık yıne yanlarındayız.Bizim zaten en buyük özelligimiz bu inşallah ayagımıza kadar gelen bu fırsatı en iyi şekılde degerlendırıp rizemize 3.lige çıkmış bir takım olarak geri dönecegiz.ama bu sefer bütün rizelilere ve onların desteklerıne çok ihtiyacımız var inşallah bizleri yanlız bırakmayacaklar..

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.