Sosyal Medya

GÃœNCEL

BEYLİKDÜZÜ, 500 BİN ÇİÇEKLE YAZA HAZIRLANIYOR

Beylikdüzü Belediyesi, havaların ısınmasıyla renk renk çiçeklerin açtığı kente, bahar ve yaz mevsimi süresince, 500 bin çiçek dikecek.



Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü?nün yaptığı çalışmalarda, ana arterler, ortak yeşil alanlar, yol kenarları ve refüjler başta olmak üzere, belirlenen noktalara gül, lale ve çeşitli bahar çiçekleri dikiliyor, ağaçların budama ve bakımları yapılıyor.
 
Beylikdüzü, koruluklarının arasından esen serin rüzgarıyla, sıcak yaz günlerinde yaşayanların nefes aldığı bir kent? Beylikdüzü?nün serin rüzgarına bu yaz çiçek kokuları da eşlik edecek.
Kentin değişik noktalarına 500 bin çiçek dikmeye hazırlanan Beylikdüzü Belediyesi, yaz mevsimini rengarenk, mis kokulu çiçeklerle karşılamaya hazırlanıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birim Şefi Ziya Duman, havaların ısınmasıyla birlikte, kış mevsiminde biriken atıkların topladıklarını, ağaçların budama ve bakımını yaptıklarını belirterek, ?ekiplerimiz tarafından, ana arterler, ortak yeşil alanlar, yol kenarları ve refüjler başta olmak üzere, belirlenen noktalara gül, lale ve çeşitli bahar çiçekleri dikiyoruz. Bahar ve yaz dönemi süresince 500 bin çiçek kentimize güzellik katacak? dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.