Sosyal Medya

POLİTİKA

Of Ak Partiden Yemekli İştişare

Of Ak Partili ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen seçilen üyelerle yemek ve istişare toplantısı Uzungöl İnan Kardeşler tesislerinde gerçekleştirildi.



Yemekli istişare

Harun YILMAZ

Of Ak Partili ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen seçilen üyelerle yemek ve istişare toplantısı Uzungöl İnan Kardeşler tesislerinde gerçekleştirildi.

Hemen hemen tüm üyelerin iştirak ettiği yemekli toplantıya  Pazar günü saat 17 de başlandı. Toplantıda bir konuşma yapan ilçe başkanı Fazlı Çapoğlu, ?Yerel seçimleri geride bıraktığımız şu günlerde kayıp edilen beldelerin sebeplerini istişare ederek nerelerde hata yaptık sorusunu kendimize sormalıyız. Undan sonra her ay böyle istişare toplantıları yapmayı planladık. Alınacak kararları birlikte alalım. Biz bir aileyiz. Kaybedilen beldelerde kafamda şu soru var açaba kazandığımız seçimleri i sandıklara sahip çıkamadığımız için mi kaybettik?

Başkan Çapoğlu, sorusu olan veya söz almak isteyen var mı diye salondakilere sorunca ilk sözü Cumapazarı belediye başkanı Ahmet Saral aldı. Saral iki binin altına düşen belediyelerin kapatılma kâbusu ile bu günlere geldiklerini ifade ederek o dönemde ne makinelerimizi tamir edebildik ne de çalışma şevkimiz vardı. İller bankasından 3850 nüfus geliri gelirken şimdi bu rakam 1150 ye düştü bu da personel maaşlarına yetmiyor. Hepimiz aynı sıkıntılarla karşı karşıyayız. Bu konuda merkezi uyararak yaptığı hatadan dönmesini sağlamalıyız diye konuştu.

Gürpınar belediye başkanı Mehmet Öztürk ise ?şimdi bile nüfusu iki binin üzerine çıkarma çalışması yapmak için vakit geçmiş değil. Biz yeter ki, iki binin üzerinde nüfusumuzu tutabilelim kapatılma korkumuz olmasın? ifadelerini kullandı.

Uğurlu beldesinden bir partili söz alarak ilçe yönetimini suçlayarak üç İl genel meclisi üyesinin de Hayrat boğazından olması Solaklı deresini hiçe saymaktır deyince ilçe başkanı ve il genel meclisi üyelerinin tepkisine neden oldu. İlçe başkanı Çapoğlu ?Biz asla bölgecilik yapmadık. Bürokratlar Solaklı deresi boğazından atanırken diğer taraftakiler neden böyle düşünmediler diyerek kendilerini savundu.

Toplu fotoğraf çekilerek toplantı sona erdi.

Ak Parti Of ilçe başkanı Fazlı Çapoğlu, Ak Partili belediye başkanları; Cumapazarı Ahmet Saral, Gürpınar Mehmet Öztürk, Kıyıcık Hasan Çakır,Ballıca Emin Bilgin ve Of Belediye Başkan Vekili Muhammet Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Çapoğlu ve Dursun Yüksel, İlçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclisi üyeleri, kadın kolları ve Ak Parti belediye başkan adayları katıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.