Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Şefika öğretmen ile kahvaltı buluşması

1951-1966 yılları arasında Pazar Orta Okulu'nda matematik öğretmenliği yapan Şefika Yamak'i öğrencileri yalnız bırakmıyor.



Öğrencilerinin deyimi ile Pazar Orta Okulu'nun Efsane Matematik öğretmeni Şefika Yamak bir grup öğrencisi ile birlikte Emirgan korusundaki Beyaz Köşk'te sabah kahvaltısında buluşarak hasret giderdiler.

Yıllardır zaman zaman bir araya gelip çeşitli etkinliklerde buluna Pazar Orta Okulu mezunları bu sefer de Matematik öğretmenleri Şefika Yamak ile sabah kahvaltısında buluşarak yıllar önceki anılarını tazelediler.

Image

Öğrencilerinin kendisini ziyaretlerinden çok mutlu olduğunu belirten Şefika Öğretmen "Yıllar önce Pazar Orta Okulu'nda öğrencim olan insanları; başarılı olup hayata atılmış olarak görmek beni çok mutlu ediyor. Zaten bir öğretmenin gurur kaynağı öğrencilerini yıllar sonra başarılı kişiler olarak görmektir" diye konuştu.

 Image 

Zaman zaman bir araya geldiklerini, bu sefer de Şefika öğretmen ile kahvaltida buluşup hasret giderdiklerini belirten Şefika öğretmenin öğrencilerinden Faik Oğuz, "Katılım sayımız oldukça az, gönül isterdi ki o dönemde birlikte olduğumuz tüm arkadaşlarla buluşalım. Ama hayat şartları buna müsade etmeyebiliyor. Bu haberi gören dönem arkadaşlarımızdan bizimle irtibat kurmak isteyenler olursa son derece mutlu olacağız." şeklinde konuştu.

Image

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.