Sosyal Medya

SPOR

Sivas?a Selam Yola Devam

Turkcell Süper Lig`de 28. haftanın açılış maçında Trabzonspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. T



Turkcell Süper Lig`de 28. haftanın açılış maçında Trabzonspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Trabzon Avni Aker Stadı`nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım 2-0 kazandı.

Bordo mavili takıma galibiyeti getiren golleri 28. dakikada İbrahim Yattara ve 90. dakikada Gökhan Ünal kaydederken, önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. İki takımın da bolca gol pozisyonuna girdiği müsabakada, hafızalarda kalan ise Yattara`nın 30 metreden attığı mükemmel gol oldu.

 

Sahasındaki son 4 maçında galibiyet yüzü göremeyen Karadeniz temsilcisi, bu sonuçla evinde oynadığı maçlardaki galibiyet hasretine son verdi.

 

Trabzonspor Süper Lig`de bu sezon Ankara takımları ile oynadığı 7 maçı da kazanmıştı. Trabzonspor Süper Lig`de Ankaraspor`u hem kendi sahasında hem de deplasmanda 2-0 yenerken, Ankaragücü`nü deplasmanda ve evinde 2-1,  Hacettepe`yi evinde 1-0 deplasmanda 4-1, GençlerbirliÄŸi`ni deplasmanda 1-0 yendi. GençlerbirliÄŸi`ni sahasında 2-0 ile geçen bordo mavililer 8`de 8 yaptı.

 

Trabzonspor bu sonuçla Süper Lig`de puanını 53`e yükselterek zirve iddiasını sürdürürken, Gençlerbirliği ise Troisi ile çok fazla gol fırsatını değerlendiremedi ve sahadan puansız ayrıldı. Ankara ekibi ligde 32 puanda kaldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.