Sosyal Medya

POLİTİKA

Fehmi Cengiz önce rozetini çıkardı

MHP`den Şalpazarı Belediye Başkanlığı`na seçilen Öğretmen Fehmi Cengiz, yakasındaki parti rozetini çıkararak halkın arasına girdi.



AK Parti`nin itirazı üzerine oyların yeniden sayıldığı İlçe Seçim Kurulu`nda, Geyikli Belediye Başkanlığı`na yeniden seçilen AK Parti`li Muzaffer Türkmen ile sayımı takip eden Fehmi Cengiz, "Artık yakanızdaki rozeti çıkartın. Artık tüm Şalpazarı`nın belediye başkanısınız" diyerek kendisini uyaran Muzaffer Türkmen`i dinleyerek yakasındaki parti rozetini çıkarttı. Cengiz Trabzonspor rozetini ise taşımaya devam ediyor.


Rozetini burada görevli olan, Mahmut Çolak adlı partiliye veren Cengiz, Üzümözü`nde Hasan Özdemir adlı askerin cenaze töreninde Beşikdüzü`nün CHP`li yeni Belediye Başkanı Ramis Uzun ile karşılaştı. Birbirlerini tebrik eden iki yeni başkan ayak üstü kısa süre sohbet etti. Fehmi Cengiz, Ramis Uzun`a, "Seçim öncesi sizinle görüşmemizde; seçimi kazanırsanız Ağakonağı yolunun yapımında bana yardımcı olacaksınız demiştim. Söz vermiştiniz. Şimdi ikimiz de seçimi kazandık. Ağakonağı yolunun yapımında bana yardımcı olacaksınız. Birlikte yapacağız" diyerek, henüz mazbatasını bile almadan hizmet alma çabasında bulundu. Beşikdüzü`nün yeni Başkanı Uzun, verdiği sözü unutmadığını ve en kısa zamanda yerine getireceğini ifade etti.


Fehmi Cengiz Üzümözü Köyü`ndeki cenazeden dönüşünde İlçe içinden ve dışardan gelen insanların tebriklerini kabul etti. Bir süre önce MHP`den AK Parti`ye geçen ve 4`üncü defa seçimi kazanan Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut da MHP`den İl Genel Meclisi Üyeliğine seçilen yakın arkadaşı Hüsnü Kaya`yı tebrik için İlçemize geldi. Özkürtün Belediye Başkanı Turgut ile Hüsnü Kaya ve Fehmi Cengiz arasında samimi bir sohbet yaşandı. Fehmi Cengiz, Yakup Turgut`a,  Kadırga Otçu Şenliği`ndeki afiş ve benzeri tanıtımlarda yer adlarının kaldırılması gerektiğini söyledi. Sohbet sırasında, Geyikli Belediye Başkanlığı`nı az bir oy farkıyla kazanamayan MHP Adayı Faruk Beldüz`ün üzüntülü olduğu dikkatlarden kaçmadı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.