Sosyal Medya

POLİTİKA

BURHANİYE CHP KÖRFEZDE FARK ATTI.%55.3

29 Mart Seçimleri sonrası Burhaniye halkı tarafından tekrar belediye başkanlığına getirilen Fikret Akova seçim otobüsüyle gezerek tüm vatandaşları selamladı.



Başkan Akova? Burhaniye Halkını Selamladı

29 Mart Seçimleri sonrası Burhaniye halkı tarafından tekrar belediye başkanlığına getirilen Fikret Akova seçim otobüsüyle gezerek tüm vatandaşları selamladı.

29 Mart yerel seçimlerinde büyük bir başarı elde ederek Burhaniye halkı tarafından ikinci kez Burhaniye Belediye Başkanlığına getirilen Fikret Akova Cumhuriyet Meydanında Burhaniyelilere verdikleri desteklerden dolayı yaptığı teşekkür konuşmasının ardından tüm Burhaniye yi dolaşarak vatandaşları selamladı.

29 Mart seçimlerinden büyük bir başarı ile çıkarak ikinci kez Burhaniye Belediye Başkanlığı görevine getirilen Fikret Akova Burhaniye halkının kendisine gösterdikleri güven ve desteklerinden dolayı tüm mahalle ve caddeleri dolaşarak seçim otobüsünden halkı selamlayarak teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanı Fikret Akova geçtiği her yerde vatandaşlar tarafından coşku ile karşılandı.

Belediye Başkanı Fikret Akova yaptığı kısa açıklamasında? Burhaniye halkı bizlerin görev yaptığımız beş yıl içinde gerçekleştirdiklerimizi gördü. Çünkü ben ve ekip arkadaşlarım verdiğimiz sözleri ayırım yapmadan fazlasıyla yerine getirdik. Şimdi önümüzdeki bu beş yıl içinde yapacağımız projeleri halkımızla paylaştık. Şimdi zaman Burhaniye halkına hizmet zamanı durmak yorulmak yok. Burhaniye için yapacak çok işimiz var diyerek Tüm Burhaniye halkına şükranlarımı sunarım? dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.