Sosyal Medya

POLİTİKA

ŞEVKİ SP'YE NEDEN SALDIRDI?

Şevki Yılmaz hoca Yaşar Nuri Hocaefendiye taş çıkarıyor..



Farklı fikir ve fetvalarla gündemden düşmeyen Yaşar Nuri ve Zekeriyya Beyaz hoca efendi hazretlerine yeni bir hazret daha eklendi.

Geçtiğimiz dönemde domuz üretilmesine karşı çıkan Saadet Partisini sert eleştiren Şevki Hoca şöyle konuştu:
'AKP, Domuz eti kesimine izin vermiş', Allah Allah. Canım hem 'Fatih'in torunuyuz' diyeceksin hem buna karşı çıkacaksın. Hıristiyan'a domuz haram mı? Yüz binlerce Hıristiyan var.
(http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=566162)

ŞEVKİ HOCAYI KIZDIRAN NEYDİ?

Eski günlerinde radikal hitaplarıyla, asarak-keserek basbas bağıran aşırı fanatik hoca bu günlerde olabildiğince ılımlı oldu. Eski Refahlı şimdi ne idüğü belirsiz Şevket Hoca şu günlerde Saadet Partisi için yapmış olduğu eleştrilerle gündemden düşmüyor. Peki hocanın U dönüşündeki hikmet nedir?

Alınan bilgilere göre Şevki YILMAZ Hoca Efendi hazretleri son seçimlerde Saadet Partisi Rize belediye başkanlığına aday olmak istemiş. Fakat Saadet Partisi "Bu asla olmaz, Refah partisi döneminde başımıza yeterince bela olmuştun" şeklinde bir cevap verince Hoca fecii kızdı ve ben şimdi size sorarım diyerek gazetelere demeç vermeye başladı.

Radikal çıkışları bırakan Şevki YILMAZ'a SP'den red cevap gelince AKP'ye yaranabilmek için ılımlı bir politika yaptığı tahmin ediliyor. Fakat AKP'den de bir teklif alamayan Hoca'nın Yaşar Nuri ile birlikte yeni bir parti kuracağı tahmin ediliyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.