Sosyal Medya

GÃœNCEL

AÄ°LEM CENAZEME GELMESÄ°N

ÜNLÜ ŞARKICI HİLAL CEBECİ UZUN SÜREDİR YAŞADI?I AİLE SORUNLARIYLA İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YAPTI...



Cebeci, ailesininin kendisini yalnız bırakması ve ilgisiz olmasından dolayı psikolojisinin bozulduğunu etraftaki aile ortamlarını kıskanır hale geldiğini söyledi.

Cebeci konuşmalarını şöyle sürdürdü:

'Yıllardır elimden gelen her türlü desteği verdiğim ailemin beni asla aramaması sadece herhenagi bir işleri düştüğünde aramaları bende dayanılmaz bir hal aldı. Beni hiç merak etmeyen bir ailem var. Evde çalışan kadın olmasa ve benim evde başıma bir şey gelse günlerce benden haber alamasalar, 'ne oldu bu kıza' demezler. Benim açımdan dayanılmaz bir hal almasından artık bıktım, bütün psikolojim alt-üst olmuş durumda. Bu sevgisiz ve ilgisiz ortamda eğer alkolik olmadıysam, eğer uyuşturucu kullanmıyorsam tamamen güçlü karakterimden ve inançlı bir insan olmamdan kaynaklanmaktadır'.

Kimsenin kendisini eleştirmesini istemeyen Cebeci, 'Bu bir vasiyettir ailemi reddediyorum, avukatımla gerekli görüşmeleri yaptım böyle bir kanuni hakkım olmadığından dolayı onlarla hiçbir bağım kalmaması için ne gerekiyorsa yapacağım' dedi.

Cebeci, ailesinin cenazesine gelmemeleri için de elinden geleni yapacağını belirtti. Bu vasiyeti avukatına 1 hafta önce veren Cebeci, ailesinin bu olaya bile tepkisiz kaldığını ifade etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.