Sosyal Medya

POLİTİKA

CHP'NİN KALESİNİ YIKTI

Yıkılmaz denilen CHP nin kalesini yıktı. Artık Volkan Abi yok Günrükçüoğlu var.



Yıkılmaz denilen CHP nin kalesini yıktı. Artık Volkan Abi yok Günrükçüoğlu var.
 
Ak Parti Trabzon Belediye başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, partililere bir konuşma yaptı.
Gümrükçüoğlu, seçimlerde Trabzon´da kaybeden bir belediye başkanı ve kaybeden partinin olmadığını belirterek, ?Seçimi Trabzon kazanmıştır? dedi.
Gümrükçüoğlu´nun konuşması kalabalık partililer tarafından ?Başkan Gümrükçüoğlu tezahüratı ile kesildi.
Gümrükçüoğlu seçimi 8 bin farkla kazandıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
?Diğer partili arkadaşlara da demokrasi adına gösterdikleri olgunluktan dolayı teşekkür ediyoruz. Sizler de hangi partili olursa olsun kimse ile münakaşaya girmenizi istemiyorum. Bundan sonra Trabzon bize zor bir görev vermiştir. Çalışmalarımıza bu yönde sürdüreceğiz. Volkan Canalioğlu´na teşekkür ediyorum?
Muhsin Yazıcıoğlu´nu rahmetle anıyoruz.Onlar milletimizin gönlünde sürekli yaşayacaktır.
Seçim kampanyasının öncesinde ve sonrasında siyasi edep içerisinde hareket etmiş olan bütün Trabzon´a bütün siyasi partilerimize ve bütün siyasi belediye başkan adaylarımıza buradan teşekkür ediyorum
Trabzon´a yakışır bir biçimde medeni ve demokrasiye yakışır bir seçim kampanyası sonrasında Trabzon´umuz bizi belediye başkanı olarak görevlendirmiştir.Bu göreve layık olmak için gecemizi gündüzümüze katacağız..Trabzon´umuzun bu seçim kampanyasında gösterdiği olgunluk bütün teşkilatımıza il başkanımıza merkez ilçe başkanımıza şehrimizin halkımızdan olan olmayan bütün milletvekillerimize bütün Trabzon´a projelerimize inceledikleri ,irdeledikleri için bize inandıkları için teşekkür ediyoruz.Şuan itibariyle Sandık müşahitlerimizin tutanaklarla bize getirmiş oldukları sonuca göre 8000 oy farkla Trabzon Belediye başkanı seçildik.Bütün bu süreçte sayın belediye başkan adaylarımıza da demokrat tavırlarından ötürü teşekkür ediyor.Saygılarımı sunuyorum.
TRABZON KAZANDI
Biz bu seçim sonucu itibari ile diyoruz ki bugün ki Trabzon da kazanan hiçbir partimiz ve kazanan hiçbir adayımız olmamıştır.Bu seçimde kazanan tüm Trabzonlu dur kaybeden yoktur.Ondan sonra süreçte altını çizerek söylüyorum.Bu anlayışla hareket ettiğimiz ve bu anlayışın sonucunu kıymetini çok iyi bildiğimiz için biz tüm Trabzon´un belediye başkanı olacağız.Hiçbir parti ayrımı gözetmeksizin bize oy vermiş olsunlar veya vermemiş olsunlar başka siyasi kuruluşlarımız için çalışmış olsunlar veya desteklesinler.Tüm Trabzon bizim kardeşimizdir.Biz tüm Trabzon´un Trabzonlunun ayrım gözetmeksizin belediye başkanıyız ve hizmetkarıyız.Bütün Trabzon kardeşimiz birbirimizi kıskanmadan kucaklayacağız.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.