Sosyal Medya

BÖLGEHABER

CanalioÄŸlu'na cevap verdi

Gümrükçüoğlu, Canalioğlu'nun belediye binasından Başbakan Erdoğan'a el sallamasının telaş ve şaşırmışlıkla yapılmış bir davranış olduğunu söyledi.



AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, dün yapılan AK Parti mitinginde Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun belediye binasından Başbakan Erdoğan'a el sallamasının telaş ve şaşırmışlıkla yapılmış bir davranış olduğunu söyledi.

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Fatih Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek Başhekim Ahmet Akyol'la görüştü. Hastane personeliyle görüşen Gümrükçüoğlu, daha sonra servislere çıkarak yatan hastaları ziyaret etti, kendilerine moral verdi.

Dün yapılan AK Parti mitinginde Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun belediye binasından Başbakan Erdoğan'a el sallamasını değerlendiren Gümrükçüoğlu, ?Telaş ve şaşırmışlıkla yapılmış bir davranış olarak görülüyor. Kamuoyunun bu tarz polemiklere puan vermeyeceğini çok iyi biliyorum. Gerek Başbakanımız gerekse AK Parti'nin mensupları bu tür dengesiz davranışlara itibar etmeyecek kadar demokratik olgunluğa sahiptir? diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.