Sosyal Medya

GÃœNCEL

Siyavuşpaşa Muhtar Adayı Aykut"Muhtarlar genç olmalı"

Ülkemizde, her şey değişti, gelişti, kurumlar, kuruluşlar arttık teknolojiyle yönetiliyor



Bahçelievler, SiyavuÅŸpaÅŸa Mahalle Muhtar Adayı Selami Aykut Medyakaradeniz'e verdiÄŸi bilgide ÅŸunları söyledi.. Ãœlkemizde, her ÅŸey deÄŸiÅŸti, geliÅŸti, kurumlar, kuruluÅŸlar arttık teknolojiyle yönetiliyor. Ãœlkemizde tek deÄŸiÅŸmeyen muhtarlıklarımız diyen SiyavuÅŸpaÅŸa Mahallesi Muhtar Adayı Selami Aykut, ?25, 30 yıl muhtar koltuÄŸunda ihtiyarlayan muhtarlarımız, muhtarlıklarımıza hiçbir yenilik getirmemiÅŸlerdir. Sorumlu olduÄŸu mahalle sakinlerinin ne sorunu var neler, istiyor farkında deÄŸiller. Devir deÄŸiÅŸiyor maalesef muhtarlarımız deÄŸiÅŸmiyor. Artık genç arkadaÅŸlar ve bayan kardeÅŸlerimiz muhtarlıklarda görev almalı.? dedi.

Muhtarlar genç olmalı
Muhtarlık krallık tahtı değildir diyen Muhtar Adayı Selami Aykut, ?Muhtarlık devletimizin icra makamları arasında çok önemli köprüdür. Mahalle muhtarı genç ve dinamik olmalı. Çünkü, 24 saat mahallede dolaşmalı, mahalle sakinlerinin ihtiyacını yakından görmeli, cadde ve sokakların her gün denetlemeli, kalkan kaldırım taşından, yanmayan sokak lambasından sorumlu olmalı, kimi kimsesi olmayan vatandaşımızın kimsesi olmalı, kısacası mahalle sakinlerimizin ve mahallemizin sorunlarını anında icra makamına bildirip çözümünü sağlamalı.?

Azaların altısı bayan
6?sı bayan, 8 aza arkadaşımızla bu kutsal göreve talip olduk diyen Selami Aykut, ?Biz seçildiğimizde mahallemizin sorunlarının yanı sıra, mahalle sakinlerimizin iyi günde kötü günde yanında olacağız, İhtiyaç sahiplerimizden, yaşlılarımızdan ikametgah parası almayacağız. Son olarak Siyavuşpaşa sakinlerimizden şunu istiyorum, artık devletimizin önemli kurumlarından biri olan muhtarlıkları, halkımıza yararlı hale getirelim, duyarlı olalım diyorum.? dedi.

SELAMÄ° AYKUT KÄ°M!!
 

İSTANBUL BAHCELİEVLER SİYAVUŞPAŞA MAHALLESİ İÇİN HİZMETE HAZİRİM

 

 15 Senedir siyavuÅŸpaÅŸa mahalle sakiniyim halkın icerisinde bulunan bir vatandaÅŸ olarak haklimin sıkıntilarini dinledim ve haklimiz ÅŸunu sordu 52 bin secmeni bulunan bahcelievlerin en büyük mahallesi olan siyavuÅŸpaÅŸa mahallesi muhtari 79 yaÅŸinda olmasi ve hiçbir haklin sıkıntılarini dinlememesi halka rahatsizlik vermeye baÅŸlamiÅŸtir.ben buradan bir vatandaÅŸ olarak tüm basın halkina sesleniyorum 65 yaÅŸinda olan vatandaÅŸimiza diyolarki akli dengen yerindemi saglik raporu al ge iÅŸlemini tamamlayalim ÅŸindi soruyorum halkima 79 yaÅŸinda ayakta zor duran 25 senedir muhtar olan SiyavuÅŸpaÅŸa mahallesi  muhtarini vermiÅŸ oldugu ikametgah veya nufus süreti ne kadar gecerlidir . 79 yaÅŸinda ihtilalle gelen muhtar neye hizmet ediyor .

Eger mahallemizdeki sikintilari ve haklimizin isteklerini belediyeye bildirmekse burada imza atmakla iş bitmiyor halk sana diyokı benım mahalleme sen sahip cik ilçeme kaymakam sahip cıksın Türkiye ye de Cumhurbaşkanimiz sahip cıksın bu vatanimizin yetiştirmiş oldugu genc nesiliz biz .

Ve bu vesileden dolayi buradan siyavuÅŸpaÅŸa mahallesi muhtarligina talip oldum haklimin bana vermiÅŸ oldugu destekle .teker teker sokak sokak cadde cadde ev ve esnaf esnaf gezip mahallemin sıkıntılarini dinleyip gerek belediye gerekse kendi mucadelemle halkima hizmete hazirim  bu konuda gerek BaÅŸbakanimizdan  gerek basın mensuplarindan bu kanuyu cozmeleri için desteklerinizi bekliyorum?haklimizin sesi olmak için her türlü basin programlarina mahallemizin sikintilarini anlatmak için hazirim

 

                                     SELAMÄ° AYKUT KÄ°MDÄ°R

 

1979 Trabzon Arakli Halilliköyünde dogdum ögrenimimi Artvinde tamamladiktan sonra 1995 yilinda Ä°stanbul Bahcelievler  SiyavuÅŸpaÅŸa Mahallesine yerleÅŸtim   iÅŸ hayatina baÅŸladim 1999 yilinda kayseri hava indirme komando tugayinda askerligimi tamamladim 2000 yilindan beri Aykut Nakliyat san tiç ltd sahibiyim .Bahcelievlerde Bulunan Trabzon ili Arakli ilçesi Halilliköyü YardimlaÅŸma ve DayaniÅŸma dernek  kurucu uyesi dernek muhasibiyim .

Trabzon Dernekler Fedarasyonu genclik kollari yönetim kurulu üyesiyim.

Türk  Medya Halilliköyü Basin temsilcisiyim

Evli 2 kiz Cocuk Babasiyim

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.