Sosyal Medya

AK Parti?de yaÄŸmur bereketi

AK Parti 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ?Sevgi Yürüyüşü? düzenledi. Beykoz Belediyesi'nden başlayıp Tokatköy Son Durak'ta biten yürüyüşe sağanak yağmura rağmen yüzlerce kişi katıldı.



AK Parti 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ?Sevgi Yürüyüşü? düzenledi. Beykoz Belediyesi'nden başlayıp Tokatköy Son Durak'ta biten yürüyüşe sağanak yağmura rağmen yüzlerce kişi katıldı. AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği ?Sevgi Yürüyüşü'ne? İl Yönetim Kurulu Üyesi Şengül Karakaya Şenoğlu, İlçe Başkanı Adem Sefer, Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, Çavuşbaşı Belediye Başkanı Hanefi Dilmaç, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

 
 
Sağanak yağmura rağmen Beykoz Belediyesi önünde saat 14'de toplanmaya başlayan kalabalığa yağmurdan korunmaları için yağmurluk dağıtılırken, şarkılar ve marşlar eşliğinde başlayan yürüyüşe gazeteciler de büyük ilgi gösterdi.

Yaklaşık 700 kişiden oluşan grup trafiğin de zaman zaman aksamasına yol açarken yoldan geçen vatandaşlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına kırmızı gül verildi.

 
Çelikbilek vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek yürüyüş sırasında esnaflarla da selamlaşırken kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayarak objektiflere poz verdi.

Tokatköy Son Durağa kadar devam eden yürüyüş vatandaşlardan da büyük ilgi görürken, pencerelerine ve balkonlarına çıkan vatandaşlar el sallayarak AK Parti kortejine destek verdi.

 
Yürüyüş Tokatköy Son Durak'ta biterken AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer burada bir konuşma yaptı. AK Parti teşkilatlarının ve vatandaşların gösterdiği teveccühten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adem Sefer, ?inşallah 29 Mart'ta vatandaşlarımızın gösterdiği bu teveccühle Beykoz'u hak ettiği çağdaş seviyeye taşıyacak yeni bir döneme gireceğiz. AK Belediyeciliği Beykoz'un her kesiminde en iyi şekilde yaşatacağız ve hissettireceğiz? şeklinde konuştu.
 

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek ise konuşmasında sağanak yağmura rağmen gösterilen ilgi ve destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çelikbilek bu desteğin ve bu azmin 29 Mart'ta sandıklara da yansıyacağını düşündüğünü belirterek ?hepiniz bu sağanak yağışa rağmen geldiniz. Partinize, davanıza, Beykoz'a sahip çıktınız. Bu kararlılığın devam etmesini istiyorum. Seçimden sonra da Beykoz'u hak ettiği noktaya taşıyabilmek için bu kararlılığınızın devam etmesini istiyorum. Çünkü yapacak çok işimiz var. Beykoz'u projelerimizle, vizyonumuzla, İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle, Merkezi Hükümetimizle layık olduğu noktalara inşallah el birliğiyle taşıyacağız. Bunun için durmak yok, hizmete devam diyor hepinize saygılar sunuyorum? şeklinde konuştu.

Daha sonra Tokatköy Son Durak'ta bulunan Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını yapan partililer burada bir süre dinlendikten sonra Kavacık'ta bulunan SKM bürosuna geçtiler.

http://www.dostbeykoz.com

 

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.