Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Gazetecilerin onur gecesi

Trabzon Gazeteciler Cemiyetinin



Trabzon Gazeteciler Cemiyeti?nin başarı ödülleri muhteşem törenle dağıtıldı. Ziyad Nemli Büyük Ödülü?nü Türk medyasındaki gururumuz Saner Ayar aldı. Bakan Özak, Trabzon basınından övgüyle söz etti

TRABZON - Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) geleneksel başarı ödülleri törenle dağıtıldı.
Zorlu Grand Otel'deki törene Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, milletvekilleri Cevdet Erdöl ve Kemalettin Göktaş, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata, davetliler ve gazeteciler katıldı.
Açış konuşmasını yapan TGC Başkanı Ata, gazeteciliğin zevkli olduğu kadar çok zor bir meslek olduğunun altını çizerek, ''Okuyucuların, izleyicilerin ve dinleyicilerin dünyayı algılamasına yardımcı olmak, onların düşünce, kanaat ve yaşam biçimlerinde değişiklik yapılmasına katkıda bulunmak çok değerli, bir o kadar da sorumluluk gerektirmektedir'' dedi.
Bakan Özak ise, Trabzon basınının 1869 yılından bu yana inanılmaz bir geçmişi olduğunu ifade ederek, ''Bu 140 yıllık basın tarihini kitaplaştırıyoruz. Baskıda olan eser 2 bin 400 sayfa. Bu şehir inanılmaz bir şehir. Genç basın çalışanlarına büyük sorumluluk düşüyor'' diye konuştu.
Show TV Genel Müdürü Saner Ayar da Ziyad Nemli gibi bir gazetecinin anısına verilen ödülü almanın onur ve gururunu yaşadığını dile getirerek, ''Kazanmanın hiç bu kadar yakıştığı bir şehir görmedim'' dedi.

İşte Trabzon?un gururları

Haber Başarı Ödülü: Osman Şişko (DHA)
Haber Fotoğrafı Başarı Ödülü: Bahadır Öktem (DHA)
Spor Haberi Başarı Ödülü: Murat Selim (Karadeniz)
Röportaj Mansiyon Ödülü: Elif Çavuş (Haber61), Fatma Yavuz (Kuzey Ekspres)
Televizyon Haberi Başarı Ödülü: Özgür Özdemir (Mavi TV)
Mansiyon: Mehmet Karagöz (Mavi TV)
Güncel Yazı Başarı Ödülü: Muharrem Mermertaş (Taka)
Mansiyon: Özgül Yanar (TRT)
Sayfa Düzeni Başarı Ödülü: Uğur Kalyoncu (İlkhaber)
Program Başarı Ödülü: Caner Ocak (TRT)
Karikatür Mansiyon Ödülü: Tamer Küçük (Kuzey Ekspres)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.