Sosyal Medya

Gümüşhane

Üçüncü dönemde de hizmet etmek istiyorum

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı üçüncü dönemde de Gümüşhanelilere hizmet etmek istediğini söyledi.



GÜMÜŞHANE - MHP?den iki dönemdir Gümüşhane Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Canlı, üçüncü dönemde de Gümüşhanelilere hizmet etmek istediğini söyledi.
Başkan Canlı, dün Gümüş Otel'de düzenlediği basın toplantısıyla üçüncü dönem seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi taahhüt ettiği projelerini partililer ve basın mensuplarıyla paylaştı.
SÄ°NEVÄ°ZYONLU PROJE TANITIMI
"Gümüş Şehre 29 Altın Hizmet Projesi" kitapçığı ile birlikte sinevizyon eşliğinde projelerini anlatan Canlı, "Projelerimin başında belediye sarayı geliyor. Şehrimize ve sosyal hayata yeni bir renk katmak için teleferikli sosyal bir tesisi öngörmekteyiz. Mevcut belediye iş merkezinin ikinci etabını tamamlayacağız.
Gümüşhane Üniversitesi'ne destek amacıyla apart öğrenci evleri yapılacak. Şehrimize yeni kent meydanı kazandırılacak ve belediye gençlik merkezi ile konservatuarı kurulacak. Otogar yeniden düzenlenerek terminal çarşısı ve ticaret merkezi kurulacak" dedi. Canlı, ?Gümüşhane'mize yeni istihdam sahaları kazandırmak bu dönemde de önceliklerimiz arasında? diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.