Sosyal Medya

Trabzon

Belediye 5 yıl yerinde saydı

AK Parti belediye başkan adayı Gümrükçüoğlu, ?Trabzon belediyecilik anlamında 5 yıl yerinde saydı. Trabzon kaygısı olan herkesten oy istiyoruz"



TRABZON - AK Parti Trabzon belediye başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un belediyecilik anlamında 5 yıldır yerinde saydığını belirterek, Trabzon kaygısı olan herkesten parti ayrımı gözetmeksizin destek istediklerini açıkladı.
Merkez ilçe eski başkanı ve belediye meclisi adayı Ergin Aydın ve partililerle birlikte Avrasya Pazarı'nı ziyaret eden Trabzon belediye başkan adayı Gümrükçüoğlu, pazar esnafının sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini paylaştı.
AVRASYA?DA NABIZ TURU
Avrasya Pazarı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Beşinci ile görüşen Gümrükçüoğlu, Beşinci'den başta alt yapı ve anayolla bağlantı olmak üzere pazar esnafının sorunlarını dinledi.
Trabzon'un 5 yıldır yerinde saydığını öne süren Gümrükçüoğlu, Trabzon kaygısı olan herkesten parti ayrımı olmaksızın oy istediklerini belirterek "Trabzon'da bu belediye 5 yılda ne yaptı? Uzunsokak trafiğe kapatıldı. Beşirli'de bir semt pazarı yapıldı ama kimsenin gittiği yok. Birkaç da çocuk parkı... Başka ne var? Bu nedenle diyoruz ki Trabzon kaygısı taşıyanlar bize oy versinler. Çünkü bizim yapacaklarımız bunların hayal edecekleri türden değil" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.