Sosyal Medya

POLİTİKA

CHP PAZAR'DA ESNAF ZİYARETİNDE

Pazar'da CHP, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz ve encümen adayları esnaflarla görüş alışverişinde bulundu.



NACİ GÜVEN
29 Mart Mahalli İdareler seçimi öncesi Pazar'da da siyasi hareketlilik devam ediyor. Geçen hafta belediye meclisi ve il genel meclisi adaylarını parti binasında tanıtarak seçim startını veren Cumhuriyet halk Partisi, bugün de ilçedeki esnaflara ziyaretler gerçekleştirerek görüş alışverişinde bulundular.

Pazar Belediye Başkanı ve CHP adayı Hikmet Hatırnaz, her gün esnaf ve halk ile iç içe olduklarını belirterek, ?Belediye encümeni ve il genel meclisi adaylarımızın tanıtımı, esnaflarımızın şikayet ve isteklerini dinlemek amacıyla ekibimizle birlikte bugün bir dizi ziyaretlerde bulunduk." dedi.

Belediye başkanı olması hasebiyle esnaflarla zaten iç içe olduğunu da sözlerine ekleyen hatırnaz, "Seçim öncesinde yeni kadromuzla yapmış olduğumuz bu ziyaretlerde de hem genel değerlendirmelerde bulunduk hem de yeni dönemle ilgili plan, program ve projelerimizle ilgili görüş alışverişinde bulunduk.? dedi.

Başkan Hatırnaz, gördükleri ilgiden de bir hayli memnun olduklarını kaydederek, ?Halkımızın ilgi ve desteğiyle önümüzdeki 5 yılda, uzun vadede yapılacak çalışmalarımızı gündeme alacağız. Bir Tomaslı su projemiz ve önümüzdeki günlerde açıklayacağımız yeni köklü projelerle Pazar'ın geleceğini şekillendirecek çalışmalara hep birlikte el atacağız.? diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.