Sosyal Medya

POLİTİKA

Villalı halk adamı!

CHP'nin "Gaziosmanpaşa'dan çıkmış Anadolu çocuğuyum" diyen Vekili Mehmet Sevigen'in 1 milyon TL değerinde villası ortaya çıktı.






REZİDANS PROJESİNE ARACI
Son günlerin en çok tartışılan ismi CHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen'in Büyükçekmece'de 1 milyon TL değerinde tripleks villası olduğu ortaya çıktı. "Gaziosmanpaşa'dan çıkmış Anadolu çocuğuyum" diyen Sevigen, rezidans projesine aracılık etmekten suçlanıyor.

ALİ TOPUZ: İSTİFA ETTİRİLMELİ

Başkan adaylarından para istediği de iddia edilen Sevigen için CHP içinde muhalefet artıyor. İstanbul Milletvekili Ali Topuz, "Hemen istifa ettirilmeli. Partimde ilk kez böyle bir şey görüyorum. Çok utanıyorum" dedi.

Linç girişimi
CHP Genel Başkanı Baykal, Sevigen'in Davut Dişli'ye benzetilmesine tepki gösterdi ve "Bir linç girişimi yapılıyor. Bu doğru değil" dedi.


***

Baykal: Linç etmeyin!

CHP lideri Baykal, partisinin Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen hakkındaki iddialara ilişkin, parti üst yönetiminde bulunan bir insanın meşru da olsa ticari ilişkilere girmesinin doğru olmadığını söyledi. Baykal, NTV'nin canlı yayınına katılarak soruları yanıtladı. Baykal, olayda Sevigen'in ''alanla satan arasındaki ilişkiye işgüzarlık yaptığının anlaşıldığını'' ifade ederek, ''Alınmış bir kuruş para yoktur. Teklif edilen bir imkan vardır, o imkana ilgi gösterdiği anlaşılmıştır. Linç yapmaya kimse kalkmasın'' dedi.
 
Sevigen'in milyonluk malikanesi

Son günlerin en çok tartışılan ismi Mehmet Sevigen'in ultra lüks villası olduğu ortaya çıktı. Büyükçekmece Tepekent'deki villaya emlakçılar milyon TL'den başlayan değer biçti....



Yerel seçimler öncesi CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen ile ilgili tartışmalar durulmuyor. Belediye başkan adaylarından para istediği iddialarına son olarak 23 katlı rezidans projesinde aracı olduğu eklendi. İddialar CHP içinde de tartışmalara neden olurken Sevigen'in mal varlığı gündeme geldi. Sevigen'le ilgili son bomba ise dün patladı.

KOMŞULARI FUTBOLCULAR
Her konuşmasında "Gaziosmanpaşa'dan çıktık halk çocuğuyuz" diyen Sevigen'in tripleks villa sahibi olduğu belirlendi. 6 milyon metrekarelik alan üzerine kurulu olan Tepekent projesi içerisinde yapılan Gökkuşağı Konut Yapı Kooperatifi'nin 20 üyesinden biri olan Sevigen'in 2 bin metrekare arsa üzerinde 600 metrekare kapalı alanı olan tripleks, yüzme havuzlu bir villası olduğu öğrenildi. Sevigen'in üye olduğu Gökkuşuğı Konut Yapı Kooperatifi'ndeki villalarda Galatasaray'ın ünlü golcüsü Hakan Şükür, Hasan Şaş, Sabri Sarıoğlu, Hasan Kabze, Necati Ateş, sanatçılar Şener Şen, Kıvırcık Ali, Emre Saltık, Kenan Doğulu, Ozan Doğulu, Samime Sanay, ünlülerin Avukatı Edip Önder'in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü oturuyor.

TAPU KAYDI SEVİGEN ADINA
Bir kooperatif yetkilisi, Sevigen'in her yıl yapılan genel kurullara katılmadığını vekaletle temsil edildiğini söyledi. Sevigen'in iş yoğunluğundan kooperatifteki tapusunu da henüz almadığı öğrenildi. Emlak uzmanı Mustafa Demirdöven villaların 750 bin TL ile 2 milyon TL'den satıldığını belirttti.


CHP'li Topuz, "Mehmet Sevigen istifa ettirilmeli"

CHP İstanbul Milletvekili Ali Topuz, CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen'in vakit yitirilmeden istifa ettirilmesi ve partiden uzaklaştırılması gerektiğini söyledi. Topuz, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, ''Sevigen olayı; ticari bir iş değildir. Konumunu ve sıfatlarını kullanarak, menfaat, haksız kazanç temin etmek demektir'' dedi. Topuz, ''Sevigen, vakit yitirilmeden istifa ettirilmelidir; istifa ettirilmek yetmez, partiden uzaklaştırılmalıdır" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.