Sosyal Medya

Rize

30 Mart Sabahı İli Yöneteceğiz

Mhp Rize Belediye Başkan Adayı Cevat Çiçek Belediye Seçimleri yarışında kendilerini şanslı gördüğünü söyleyerek derslerine iyi çalıştıklarını vurguladı



Haber-Fotoğraf: Gül Danışoğlu

 

29 Mart yerel seçimler öncesinde Mhp Rize belediye baÅŸkan adayı olan Cevat Çiçek içinde hizmet aÅŸkı olduÄŸunu ve bunu Rize yönünde kullanmak istediÄŸini söyleyerek ?2007 Genel seçimlerinde Mhp  2. sıra milletvekili adayı idim ama  seçilemedim.İçimizde hizmet aÅŸkı var bu yüzden yeniden belediye baÅŸkan adayı oldum.Rize?yi marka kent haline getirmek için bu siyasi mücadelede bizde varız dedik.Türkiye de iktidara en yakın siyasi partiyiz.Ãœlkeyi yönetmek için her türlü donanıma sahibiz.Rizeliyim Rizelinin evladıyım.Rizeliye çok hizmetim var daha da hizmet etmek için insanlarımızı üretime katmak için buraya geldik ve aday olduk.30 Mart sabahı MHP bu ili yönetmeye baÅŸlayacaktır? dedi.

 

Seçimlerde kendilerini şanslı olarak gördüklerini söyleyen Çiçek ?Bu yarışta biz kendimizi en şanslı görüyoruz. Çünkü bu güne kadar biz hiç yanlış bir şey yapmadık hep doğruları konuştuk. Biz birilerinin himayesi ile birilerinin işaretiyle hizmete talip olmadık kendimize güvendiğimiz için kendimizi şanslı görüyoruz. Burada yönetime talip olan kişilerin hep başkalarına ihtiyacı var.Dersimizi iyi çalıştık bizim rakibimiz iktidar partisidir.Biz buradaki yönetimi ondan devralacağız.Başka rakip görmüyoruz? şeklinde konuştu.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.