Sosyal Medya

POLİTİKA

AK PARTİ RİZE ADAYLARI VİTRİNE ÇIKTI

AK Parti Rize İl Başkanlığı, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.



İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene AK Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu, Lütfü Çırakoğlu, AK parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt, AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, ilçe belediye başkanları ve belediye başkan adayları ile partililer katıldı.


AK Parti Rize İl Başkanı Katmer, burada yaptığı konuşmada, seçim sürecinin zor olacağını belirterek, şunları söyledi:
''Ancak İkizdere'den Fındıklı'ya kadar bütün belediyeleri AK Parti kadrolarına emanet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Bunun için adaylarımız ilçe teşkilatlarımızdan her eve, herkese tek tek parti politikalarını ve bu güne kadar yaptıklarımızı anlatmalarını istiyorum. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a kendi memleketinde bütün belediyeleri yönetme fırsatı vermeliyiz. Bu Rize'nin ufkunun açılması için de iyi bir fırsat olacaktır. Çayeli'nden Pazar'a, Hemşin'den Çamlıhemşin'e, Ardeşen'den Fındıklı'ya, Merkez'den Güneysu'ya, Derepazarı'ndan İyidere'ye, Kalkandere'den İkizdere'ye, Büyükköy'den Madenli'ye, Tunca'dan Güneyce'ye, Kendirli'den Yolbaşı'na, Gündoğdu'dan Muradiye'ye, Çaykent'e, Rize'mizin her köşesine umudun, değişimin, dinamizmin, yatırımın, refahın yegane siyasi adresiyiz.''

Konuşmaların ardından ilçe ve belde belediye başkan adayları partililere tanıtıldı. Tören, AK Parti'den belediye başkan aday adaylığı için müracaat eden kişilere teşekkür belgesi verilmesinin ardından sona erdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.