Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Mesut Yılmaz İşaret Bekliyor

Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, Çayeli ilçesi Madenli beldesinde yaptığı açıklamada, "Demokrasi alternatif demektir" dedi.Rize ziyaretinin ikinci gününde Çayeli ilçesine bağlı



Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, Çayeli ilçesi Madenli beldesinde yaptığı açıklamada, "Demokrasi alternatif demektir" dedi.Rize ziyaretinin ikinci gününde Çayeli ilçesine bağlı Madenli beldesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Ahmet Yazıcı ile görüşen Yılmaz, binadan ayrılırken kendisini bekleyen seçmenleri ile görüştü.

Mesut Yılmaz, seçmenlerine hitaben bir konuşma yapmaya hazırlanırken öğle ezanı okunmaya başladı. Yılmaz çevre camilerde de okunmakta olan ezanların bitmesi için yaklaşık beş dakika bekledi.

 

Okunan ezanların ardından bir sandalyenin üzerine çıkan Yılmaz, iktidara alternatif olarak hazırladığı parti çalışmalarını tamamladığını belirterek Rizelilerden sinyal istedi. "Demokrasi alternatif demektir" diyen Yılmaz, sadece tek bir partinin iktidar olduğu, başka partinin iktidar olma şansının bulunmadığı bir yerde hem iktidar olan parti için hem millet için bu durumun kötü olduğunu söyledi. Bu durumun iktidarı şımartıp yanlış yaptıracağını anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

 

"Vatandaşa da alternatif bırakmaz. Oysa demokrasi alternatif demektir. Birinden memnun olmazsanız ötekini seçersiniz. Bu imkan şu an Türkiye`de yok. Ama inşallah bu seçimlerden sonra bu imkan doğacaktır. Vatandaşın evvela AKP`nin yanlış yaptığını, kendisini unutmaya başladığını oyuyla göstermesi lazım. Bu seçimde bunun işaretinin ortaya çıkması lazım."

Karanlıkların Sonu Yaklaştı

Anavatan Partisi`ni bıraktıktan sonra partinin bir takım yanlış yollara girdiğini anlatan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Rengini değiştirdi, amblemini değiştirdi. Meclis`e girdikten sonra buna müdahale ettim. Şimdi Anavatan Partisi yeniden doğru raya girmiştir. Eski amblem ve rengine kavuşmuştur.

 

Benim size seçimlerden sonra getirmeyi düşündüğüm alternatif sadece Anavatan`dan ibaret değil. Anavatan`ın da içinde olduğu daha büyük bir birlikteliktir. AKP`ye karşı mücadele edecek. İktidara alternatif olabilecek güçlü bir siyasi partiyi oluşturmaya çalışıyorum. Bunun için her şeyim hazır. Sadece bu seçimlerde milletin buna bir işaretle destek olması lazım. Bu işareti de seçimlerde vermenizi istiyorum."

Mesut Yılmaz, son beş yıldır zor günler geçirdiğini ifade ederek bugüne kadar çok haksızlığa uğradığını, çok iftiraya uğradığını söyledi. Çok ihanete uğradığını anlatan Yılmaz, şöyle konuştu: "Ama bir şeyden asla vazgeçmedim. Siyaseti kendim için değil sizin için yapmaya çalıştım.

 

Eninde sonunda ne kadar haksızlıklar yapılsa da ne kadar zorluk yaşansa da eninde sonunda doğrunun kazanacağına inandım. Beş yıldan beri Türkiye zor bir dönemden geçti. Ben çok zor günler yaşadım. Ama görüyorum ki artık karanlığın sonu yaklaştı."

Mesut Yılmaz daha sonra seçmenleri ile bir araya gelmek üzere Rize`nin Ardeşen ilçesine gitti.

 

Kaynak:TAKA Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.