Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Kimseyle kavgamız yok

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Bizim kimse ile kavgamız yok. Barış içinde yarışarak kendimizi anlatmaya çalışıyoruz" dedi



TRABZON - AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Gümrükçüoğlu, sabah saatlerinde Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Trabzon milletvekilleri Asım Aykan, Safiye Seymenoğlu ve Cevdet Erdöl ile birlikte gençler için Aksular Otel?de düzenlenen kahvaltılı toplantıya katıldı.
BARIŞ İÇİNDE YARIŞIYORUZ
Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek "Belediye başkanlığı bizim için müsteşarlıkla mukayese bile edilemez. Makamların en güzelidir. Bu zamana kadar hep ortak akılla çalıştık. Bundan sonra da ortak akılla çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Başkanlık yarışında kimseyle kavgaları olmadığını yineleyen Gümrükçüoğlu "Bizim kimse ile kavgamız yok. Barış içinde yarışarak kendimizi anlatmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
AYASOFYA'YA KENTSEL DÖNÜŞÜM
Kahvaltılı toplantı sonrasında beraberindeki Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ile birlikte Ayasofya mahallesine geçen Gümrükçüoğlu, burada mahalle sakinleriyle buluştu. Ayasofya Müzesi Mağdurları Platformu tarafından düzenlenen toplantıya katılan Bakan Faruk Nafiz Özak ve Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu burada birer konuşma yaptı.
Bakan Özak, Ayasofya Müzesi çevresinin yıllardır kentsel dönüşüm projesi kapsamında bir türlü düzenlenemediğini ifade ederek "Burada yıllardır bekleyen bir kentsel dönüşüm var. Bu mahallede yaşayan vatandaşlarımız daha çağdaş yerlerde ikamet etmeleri gerekiyor. Biz Trabzon?da yerel seçimleri kazansakta kaybetsekte yapacağımız ilk iş burası. Ayasofya Müzesi?nin çevresini düzenleyerek bir kentsel dönüşüm gerçekleştireceğiz. Aslında bu işleri başka illerde belediye yapıyor ama burada belediye başkanımız başka işlerle uğraşıyor" açıklaması yaptı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.