Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Trabzon Dernekleri Federasyon'undan Dev Proje

Trabzon Dernekler Federasyonu Gurpınarda 78 dönüm üzerinede Kurcakları Tesisin Geline Son aşamasını ve İçeriğini canlı yayında Mavi Karadeniz Tv'de Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri anlattılar.



Trabzon Dernekler Federasyonu Gurpınarda 78 dönüm üzerinede Kurcakları Tesisin Geline Son aÅŸamasını ve İçeriÄŸini canlı yayında Mavi KaradeniÅŸz Tv'de BaÅŸkan Nurettin TURAN ve BaÅŸkan Vekili Mustafa DEMÄ°R,BaÅŸkan Yardımcısı Hüseyin AYAZ,yönetim kurulu üyesi Abdullah Öztürk,Basından Abdullah Gözaydın,ÖkkeÅŸ Bölükbaşı,Dursun Ali YILMAZ'ında katıldığı Karadavut'un Gece ekspresi proÄŸramında  anlattılar..

Trabzon Dernekleri Federasyon Genel Başkanı Nurettin TURAN ve Başkan Vekili Mustafa DEMİR,Federasyonun Sanatçısı Abdurrahman Yazıcı birlikte katıldıkları Kara Davut ile Gece ekspresi Proğram mühteşem geçti.

Federasyon Genel BaÅŸkanı TURAN,BaÅŸkan Vekili DEMÄ°R ve BaÅŸkan yardımmcısı Hüseyin AYAZ,yönetim kurulu üyesi Abdullah Öztürk ile sanatçı Abdurrahman YAZICI  proÄŸramdan önce Kara davutu odasında ziyaret ettiler.

Trabzon Dernekleri Federasyonu BaÅŸkan Vekili Mustafa DEMÄ°R Gürpınar Projesi üzerinde baÅŸta Trabzonlular olmak üzere tüm Karadenizli insanların v diÄŸer yöre insanlarınınında yararlanabileceÄŸi detaylı projenin sunumunu bizzat yaparak canlı yayında hemÅŸehrilerini bilgilendirdi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.