Sosyal Medya

POLİTİKA

Sipahi meydana çıktı

İstanbul'da yarış hızlı başladı. Kılıçdaroğlu İstanbul'u adım adım gezerken Çekmeköy'de bakın neler söyledi



 

İstanbul'da yarış hızlı başladı. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Çekmeköy'de gövde gösterisi yaptı.  Dün İstanbul'un çamurlu sokaklarını gezen Kılıçdaroğlu bugünde Çekmeköy, Sipahi ile birlikte meydan okudu.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim gezilerini sürdürüyor. Kılıçdaroğlu'nun bugünkü durağı Çekmeköy oldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği seçim gezisinde, Çekmeköy'de konvoyla  karşılanan Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Sipahi'nin Taşdelen'deki seçim ofisini ziyaret etti.

BÖLGENİN EN GÜÇLÜ ADAYI

Çekmeköy sokaklarında vatandaşlarla konuşan ve kalabalık bir heyetle Hüseyin Sipahi'nin seçim ofisinde vatandaşlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Burada Çekmeköy'de yürütülecek seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, Çekmeköy'de mutlak başarı istedi.

Burada vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, AKP'nin İstanbul politikasını eleştirdi rakiplerine meydan okudu. Kılıçdaroğlu,  "Biz türbanlı, kapalı, ocu, bucu ayırt etmiyoruz. Tanrının yarattığı en mükemmel şey insandır, biz insanların hepsine eşit mesafedeyiz" diye konuştu. Coşkulu kalabalığın yoğun tezahüratlarından sonra ??Hüseyin Sipahi'yi size emanet ediyorum'' diyerek konuşmasını bitirdi.

HÜSEYİN SİPAHİ KİMDİR?

1962 Rize Çayeli doğumlu olan Anavatan Partili Taşdelen Belediye Başkanı Hüseyin Sipahi CHP'ye katılarak, partinin önemli ismlerinden biri haline geldi.

İlk ve orta öğrenimimi Sultançiftliği İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra 1980 yılında Haydarpaşa Lisesinden mezun olan Sipahi, 1981 yılında iş hayatına atılarak Trafik Müşavirliği ve Sigorta acenteliği yaptı. 1984 yılında Anavatan Partisi'nde aktif siyasete başladı. Çeşitli vakıf ve derneklerin Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanlığını sürdürüyor. 1999 Yerel seçimlerinde aday olduğu Taşdelen Beldesi' nden Belediye Başkanı seçildi ve 28 Mart 2004 seçimlerinde tekrar seçimleri kazanarak 2. Dönem'de Belediye Başkanlığı görevine devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babası olan Sipahi, Belediye sakinleri tarafınfan da çok seviliyor.

Çekmeköy'ün ilçe olmasının ardından Sipahi'nin Başkanlığını yürüttüğü Taşdelen, Alemdağ ile birlikte Çekmeköy'e bağlanıyor. Hüseyin Sipahi, Baykal tarafından CHP'nin yeni ilçe Çekmeköy'de Belediye Başkan adayı olarak ilan edildi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.