Sosyal Medya

POLİTİKA

Trabzon'u bölge lideri yapacağız

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'u gelişen bir şehir haline getirerek bölge lideri yapmak istediklerini söyledi



AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'u gelişen bir şehir haline getirerek bölge lideri yapmak istediklerini söyledi.

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı'nda beraberindeki AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Milletvekilleri Asım Aykan, Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediye Başkanlığı sürecinde AK Parti'nin belediye başkan adayını belirlemesinde en demokratik, en güzel, en iyi siyasi teamül ve siyasi adaba uygun yol izlendiğini belirtti. Trabzon'u bölge lideri yapmak istediklerini kaydeden Gümrükçüoğlu ?Trabzon'u açılan, gelişen bir şehir haline getirmek istiyoruz. Belediyeciliğin Türkiye'deki en güzel örneklerini veren AK belediyeciliğini Trabzon'a taşımak istiyoruz. Bizim AK Parti belediyeciliğinde, belediyecilik büyük üstadı olan sayın başbakanımızın da ifade ettiği ve AK Parti belediyelerimizin uyguladığı gibi en önemli üç prensibimiz var. Bu, insana ve şehre hizmet prensibi. İkincisi dürüstlük, diğer üçüncüsü ise şeffahlık. Bu önemli üç saç ayağı ile ve onun getirdiği katılımcı belediyecilik ile hizmet üretmeye gayret edeceğiz. Bütün bunlar 29 Mart mahalli seçimlerine kadar Trabzon'un kıymetli kardeşlerimize anlatacağımız bir hizmet manzumesi olarak devam edeceğiz? dedi.


İzdihamın yaşandığı İç Hatlar Terminali çıkışında konfeti atılırken, Gümrükçüoğlu sloganlar ve tezahüratlar eşliğinde omuzlara alındı.

Güçlükle otobüse binen ve eşi Fatma hanımla birlikte otobüsle şehir turu atan Gümrükçüoğlu'na yüzlerce kişi otomobilleri ile konvoy oluşturarak destek verdi.
Şehir turu sonrası Gümrükçüoğlu, Merkez İlçe Başkanlığı'na geçti.


Gümrükçüoğlu, kimseyle kavgaları olmadığını belirterek ?Biz barış içinde demokratik koşullarda kardeşçe yarışırız. Biz Trabzon'u hakikaten ileriye taşımak istiyoruz. Hakikaten projeler üreterek ileriye nasıl taşıyacağımızı planlayarak ve bunu gerek merkezi hükümetin ulusal imkanlarının önüne getirerek gerek ulusal fonları değerlendirerek, gerekirse teşebbüs ettiğimizde Avrupa Birliği fonlarını da gayret edip devreye sokmaya çalışarak hatta uluslararası fonların önüne getirebildiğimiz projelerle ileriye taşımak istiyoruz. Allah izin verirse Trabzon bize yetkiyi belediye başkanlığı vazifesini emanetini tevdi etmeyi takdim ederse biz bu şehrin hizmetkarı olmaya hazırız? diye konuştu.

Basında Sağlık Müsteşarlığı döneminde yaptığı çalışmalar ile ilgili hakkında çıkan haberler üzerine ise Gümrükçüoğlu ?Onlar beni 6 ayda bir temcit pilavı gibi beni yazarlar. Böyle bir alışkanlıkları vardır. Yazmaları demokratik haklarıdır. Hukuki sonuçları kamuoyunun ve devletin bilgisi dahilindedir. Sonuçlanan meselelerdir. Cevap vermeyi lüzumsuz görüyorum? şeklinde konuştu.


 

Kaynak:

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.