Sosyal Medya

BÖLGEHABER

RİDEF'İN GENÇLERİ GENÇ PAZARLI REKTÖRÜ ZİYARET ETTİLER

İTÜ'nün Rize Pazarlı rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin'e, hemşerileri tarafından, yeni doğan kız çocuğu dolayısıyla peştamallı beşik hediye edildi.



Rize Dernekler Federasyonu Gençlik Komisyonu (Genç RİDEF), göreve başladığında Türkiye'nin en genç rektörü olan Rize Pazar doğumlu İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin'i makamında ziyaret etti.

Rektörlük görevine seçilen Prof. Dr. Muhammed Şahin'i tebrik eden Genç RİDEF ekibi, istek ve temennilerini dile getirdiler.

Genç RİDEF Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Serdar, Rize ile ilgili tez projeleri ve İTÜ'deki Rizeli öğrencilere burs verilmesi konusunda Rektör Şahin'den destek istedi.

Genç RİDEF Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Serdar, Rektör şahin'e, yeni doğan kız çocuğu dolayısıyla yöresel motiflerle süslenmiş bir de mini beşik hediye etti.

Hemşerilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin ise, Genç RİDEF'in anlamlı hediyesine teşekkür ederek desteklerini esirgemeyeceğini söyledi.


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.