Sosyal Medya

POLİTİKA

Başkan adayı Gümrükçüoğlu

Başbakan Erdoğan cuma günü trabzon ve Gümüşhane Başkan adaylarını açıklayacak



Başbakan Erdoğan cuma günü trabzon ve Gümüşhane Başkan adaylarını açıklayacak

TRABZON AK Parti Belediye Başkan adaylığı için süreç dün akşam noktalandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon adayını kesinleştirmek üzere Bakan Faruk Özak, milletvekilleri ve il başkanını saat 20.00?de toplantıya aldı. 3 saat süren toplantı sonunda, hem kamuoyu anketleri hem de temayül sonuçları ayrı ayrı yorumlandı. Bakan Özak, milletvekillerinin tamamı ve il başkanı seçimlere Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı Dr./mühendis Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile girilmesi yönünde kanaat belirtti.

Cuma Günü Açıklayacak
BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon?u gelecege hazırlamakta Gümrükçüoğlu?nun başarılı bir çalışma sergileyeceğini ve bu yönde kendisine güvendiğini belirttiği ifade edildi. Başbakan ?aday arkadaşlarımı cuma günü ben açıklayacağım? dedi.

DR. ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜO?LU KİMDİR?

 

Gümrükçüoğlu, 1952 yılında Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde doğdu. 1975 yılında KTÜ Yer Bilimleri Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Gümrükçüoğlu, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yeniden öğrenciliğe başladı. Gümrükçüoğlu, 1985 yılında doktor olarak mezun oldu. Of ve Trabzon'da hekimlik yaptıktan sonra Sağlık Bakanlığı'nda görevler aldı. 2004 yılında Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Gümrükçüoğlu, 2005 yılında Müsteşar Yardımcılığı'na atandı. 2 yıl Müsteşar Yardımcılığı yapan Gümrükçüoğlu, 2007 yılında Müsteşarlığa getirildi. Gümrükçüoğlu'nun Sağlık Bakanlığı'ndaki reformlarda lokomotif görevi yaptığı belirtildi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.