Sosyal Medya

POLİTİKA

Eryılmaz Ardeşen'den aday

Temel Eryılmaz, 4 siyasi partinin desteğiyle Anavatan Partisi'nden Ardeşen belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.



 

Ardeşen'deki bir düğün salonunda düzenlenen törenle adaylığını açıklayan Eryılmaz, CHP, MHP, DSP ve SHP'nin desteğiyle Anavatan Partisi'nden aday olduğunu belirterek, ''Bugüne kadar edindiğim bilgi birikimimi, eğitimimi, bürokrasi ve sivil toplum örgütü tecrübemi Ardeşen'in hizmetine sunmak için yola çıkıyorum'' dedi.

Kendisine bir kariyer elde etmek için yola çıkmadığını anlatan Eryılmaz, şöyle konuştu:
''Amacım, Ardeşen'in geride kalmasının önüne geçmek ve geleceğin Ardeşen'ini yeniden inşa etmektir. Ardeşen'imiz hizmete hasret kalmış, su sorunu çözümlenmemiş, adliyesi gitmiş, 45 bin olan nüfusu 27 bine düşmüş, giderek küçülen ve bölgedeki etkinliğini kaybeden bir Ardeşen ile karşı karşıyayız. Bunlar, yaşadıkları her yerde lider olan, önder olan, saygınlıklarını kabul ettiren Ardeşenli hemşehrilerimizin kabul edeceği konular değildir.''
 
Yoğun taleplerle aday olduğunu anlatan Eryılmaz, ''Ardeşen'e ve Ardeşenli hemşehrilerime duyduğum sorumluluk nedeniyle Ardeşen'in geleceğiyle ilgili temelini sağlamlaştırmak ve yeni bir Ardeşen inşa etmek amacıyla belediye başkanlığına aday oluyorum. İlçede teşkilatı bulunan partilerden CHP, MHP, DSP ve SHP'den destek görerek Anavatan Partisi'nden aday oldum'' dedi.

Adaylığı konusunda bazı çevrelerin ''siyasi bir kamplaşma'' yorumu yaptığını anlatan Eryılmaz, ''Bu bir siyasi proje değildir. Bu proje, her görüşteki hemşehrilerimizin Ardeşen'in geleceğine birlikte sahip çıkma projesidir'' diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.