Sosyal Medya

Sağlık

Türk Kızılayına çağ atlatan Genel başkan Tekin KÜÇÜKALI'nin Annesi Vefat etti

Türk Kızılayı Genel Başkanı, Sayın Tekin Küçükali'nin annesi Hatice Küçükali, 93 yaşında İstanbul'da vefat etti.



   Türk Kızılayı Genel BaÅŸkanı Tekin Küçükali, oÄŸlu Enver Küçükali ile cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.
Törene, Küçükali'nin ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Ä°stanbul Milletvekili Mehmet Sekmen,  BBP Genel baÅŸkanı Muhsin YazıcıoÄŸlu, Beylikdüzü Bld. BaÅŸkanı Vehbi Orakçı, Yakuplu Bld. BÅŸk. Åžanver Çolak, Pendik Belediye BaÅŸkanı Erol Kaya, Kartal Belediye BaÅŸkanı Arif DaÄŸlar, Maltepe Belediye BaÅŸkanı Fikri Köse, sanatçılar Ä°smail Türüt ve Ercan Saatçi,Trabzon Dernekleri Federasyonundan BÅŸk. Yrd. Hüseyin Ayaz ve Av. Recep DoÄŸan, Abdullah Gözaydın, Kızılay camiasından üst düzel yöneticiler, Bürokratlar, Kızılay çalışanları ve vatandaÅŸlarımız katıldı
        Türk Kızılayı Genel BaÅŸkanı Tekin Küçükali'nin annesi Hatice Küçükali'nin (93) cenazesi, Pendik'te topraÄŸa verildi. Küçükali'nin yaklaşık 2,5 yıldır rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve bu sabah vefat eden annesi Hatice Küçükali için Pendik Merkez Camisi'nde tören düzenlendi.

       Hatice Küçükali'nin cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Samandıra OrtadaÄŸ Mezarlığı'nda defnedildi.

       Kızılay yönetimine geldiÄŸi gün itibariyle ÅŸaibelerle büyük yara alan  Türk Kızılay'ına büyük ivme kazandıran deÄŸerli hemÅŸerimiz Tekin Küçükali ve Ailesine sabrı cemil dilerken Rahmetli annemize Allahtan selametler niyaz ederiz.


Haber ve resimler: www.hayrat.net

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.