Sosyal Medya

BÖLGEHABER

AK Parti'nin Ç.Hemşin belirsizliği!

AK Parti Çamlıhemşin ilçe başkanı Yusuf Arısoy, partilerinin kimi aday gösterirse göstersin tek vücut olarak belediye başkanını yine kendi partilerinden çıkartmak için çalışacaklarını söyledi.



 

AK Parti ÇamlıhemÅŸin ilçe baÅŸkanı Yusuf Arısoy, partilerinin kimi aday gösterirse göstersin tek vücut olarak belediye baÅŸkanını yine kendi partilerinden çıkartmak için çalışacaklarını söyledi. 

     Arısoy, yaptığı açıklamada, ilçelerinde AK Parti'den belediye baÅŸkan aday adaylığı için mevcut baÅŸkan YaÅŸar Metin Kesimal, YaÅŸar AlinoÄŸlu ve Ä°lker Sarı'nın partilerine baÅŸvurduÄŸunu anımsattı. 

     Partilerinin ÇamlıhemÅŸin belediye baÅŸkan adayını belirlemek için çalışmalarının sürdüğünü anlatan Arısoy, ''BaÅŸkan aday adayları için temayül yoklaması yapıldı. Ä°l baÅŸkanlığımız da aday adayları ile ilgili anket çalışması yapıyor. Genel merkezimiz bu verileri göz önünde bulundurarak yakın zamanda adayımızı açıklayacaktır.'' dedi.
     Arısoy, partilerinin kimi aday gösterirse göstersin tek vücut olarak belediye baÅŸkanını yine kendi partilerinden çıkartmak için çalışacaklarını kaydetti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.