Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Vakfıkebir?de adaylar tanıtıldı

Vakfıkebir AK Parti Teşkilatında yapılan toplantıda



Trabzon ? Vakfıkebir AK Parti Teşkilatında yapılan toplantıda; Vakfıkebir Belediye Başkanlığı için Vakfıkebir eski Belediye Başkanı Yunus Halis Mollaahmetoğlu, mevcut Yalıköy Belediye Başkanı Mahmut Atabaş ile Ali Bayram Tanrıverdi ,Yalıköy Belde Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundular.
İl Genel Meclisi Üyesi Ali Haliloğlu ile partililerin hazır bulunduğu toplu başvuru töreninde, konuşan İlçe Başkanı Serdar Hindistan, "Bu ayın sonuna kadar başvurular devam edecek. Başvurular sona erdikten sonra teşkilatlarımızda çıkacak karar doğrultusunda ilçemizde ve beldemizde adaylarımız açıklanacak." dedi.
MollaahmetloÄŸlu: "projelerle geliyoruz"
Ardından söz alan Vakfıkebir Belediye Başkan aday adayıYunus Halis Mollaahmetloğlu: "Bugün her Vakfıkebirli gibi bende yeniden mensubu bulunduğum siyasi partime müracaat etmek suretiyle aday adayı olma girişimden bulundum. Bundan sonraki süreç içerisinde, saygı değer ve çok kıymet verdiğim, Vakfıkebir halkının huzuruna çıkarak, kendimizi tekrar anlatacağız, ifade edeceğiz ve yeniden yetki isteyeceğiz. Aradan geçen beş yıl içerisinde farklı deneyimlerim oldu. Çok ciddi bir öz eleştiri yaptım. Bu dönem bizim kendimizi geliştirmemize, yenilememize katkı sağladı.
Bugün Vakfıkebir siyaset yapma zemini açısından da son derece olgunlaşmış vaziyettedir. Dolayısıyla bundan sonra ki dönemde şayet Vakfıkebir halkı yeniden bize destek verir, yeniden emaneti teslim ederse, Vakfıkebir?de dönüşümü ve açılımı sağlayacak büyük projelerle ilçemiz insanının karşısına çıkacağız." dedi.
Yalıköy Beldesi?nde 2 aday adayı
Yalıköy Belediyesi için başvurusunu yapan Yalıköy Belediye Başkanı Mahmut Atabaş da:
"Daha önce iki dönem aralıkla görev yaptığım Yalıköy Beldemde yeniden aday adaylık başvurumu yaptım. Amacım beldeme hizmete devam etmek" dedi.
Diğer aday adayı Ali Bayram Tanrıverdi de, "Memurluk hayatımın ardından beldeme belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum" diye konuştu.
Öte yanda, Vakfıkebir Belediye Başkanlığı için aday adayı olması beklenen Sevcan Bank ise, ayın sonuna kadar bekleyeceğini ifade etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.